VACATURE LENGKEEK: Taxateur (Inventaris en Techniek)

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging in een werkomgeving die volop in ontwikkeling is? Dan nodigen wij jou graag uit te solliciteren op de vacature voor de functie van Taxateur (Inventaris en Techniek) bij onze organisatie. Zowel op nationaal als internationaal niveau zijn wij een bekende naam in de expertise- en taxatiewereld.

DUIDELIJK LENGKEEK: SPECIALIST ZIJN IN WAT JE DOET!

Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit. Om deze kwaliteit te borgen, is continu verbeteren en ontwikkelen noodzakelijk. Daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken! Er is bij ons ruimte voor eigen inbreng, plezier en individuele prestaties.

Kernwaarden Lengkeek
Onze belangrijkste kernwaarden zijn humor, plezier, betrokkenheid, eerlijkheid, samenwerking en behulpzaamheid. Deze waarden zijn de basis van onze dagelijkse activiteiten en symboliseren onze organisatie. Spreken deze waarden jou aan, lees dan verder en …. reageer!
 
Wat ga jij bij ons doen?
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren en begeleiden van taxatieopdrachten. De opdrachten bestaan voornamelijk uit het taxeren van inventaris en technische installaties ten behoeve van de verzekering. Je onderhoudt hierbij regelmatig contact met klanten en/of intermediairs. Na het afronden van de opdracht zorg je voor een kwalitatief hoogwaardig rapport.
Omdat de verzekeringsmarkt constant in beweging is, is het belangrijk dat je op de hoogte bent en blijft van ontwikkelingen die deze markt beïnvloeden.
De functie is op basis van 40 uur in de week en je standplaats zal ons kantoor te Eindhoven zijn.
 
Ben jij onze kandidaat?
Voor deze functie hebben wij een aantal belangrijke vaardigheden en richtlijnen opgesteld:
  • Afgeronde technische opleiding HBO, bij voorkeur Werktuigbouwkunde.
  • Kennis van de verzekeringsbranche is een pré.
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als (junior) Taxateur.
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Goede beheersing van Microsoft Office (Word, Excel en Outlook).
 
Wat mag jij van ons verwachten?
Naast een salaris dat is afgestemd op je opleiding en ervaring ontvang je bij ons standaard een 13e maand. Je neemt deel aan onze pensioenregeling waarvan wij een groot deel van de pensioenpremie voor je betalen. Wij vinden persoonlijke ontwikkeling en opleiding erg belangrijk en bieden je hiervoor verschillende mogelijkheden. Je krijgt ten minste 27 vakantiedagen op basis van een fulltime baan. De functie is een afwisselende baan met veel vrijheid en zelfstandigheid. Je krijgt er 120 collega’s bij waarbij we de verbinding met elkaar zoveel mogelijk proberen op te zoeken door de gezellige kantooruitjes, pubquizen en een jaarlijks personeelsevent.

Een TMA assessment kan een onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.
Bij Lengkeek voeren we werkzaamheden uit die financiële belangen hebben, brengen we bezoeken aan particulieren en bedrijven en krijgen we te maken met vertrouwelijke informatie. Deze opdrachten vertrouwen opdrachtgevers ons toe omdat ze vertrouwen in ons hebben. Voor indiensttreding voert Lengkeek daarom een ‘pre-employment screening’ uit. Dit bestaat uit het opvragen van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) voor financiële dienstverlening, eventueel aangevuld met verificatie van opleidingskwalificaties en referenties.
 
Contactinformatie:
Heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Johan Weber (Teamleider T&I – Inventaris) via j.weber@lengkeek.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Geplaatst op 29-06-2022