Wijzigingen in Beazley's International Management Liability Team

Beazley, een gespecialiseerde verzekeraar met drie decennia ervaring op het gebied van acceptatie en schadediensten, heeft aangekondigd dat Catherina MacCabe, Focus Group Leader International Management Liability (IML), met pensioen gaat en dat Oliver Wheeler haar vanaf 1 juli 2022 zal opvolgen. Emma Pereira is ook gepromoveerd tot Product Leader.

Foto: Oliver (Oli) Wheeler

Catherina heeft meer dan vijf jaar leiding gegeven aan het IML-team van Beazley. Zij heeft dit team uitgebouwd tot een toonaangevend IML-team op de Londense markt en heeft de portefeuille Directors & Officers (D&O) en Management Liability in Europa, Azië en Latijns-Amerika uitgebreid. Zij blijft de rest van het jaar bij Beazley om een soepele overgang naar het nieuwe managementteam te waarborgen.
 
Oli Wheeler trad in 2021 bij Beazley in dienst en was daarvoor D&O Practice Leader bij AON London. Oli heeft eerder underwriting- en leiderschapsfuncties vervuld bij Chubb, Axis en Liberty, en heeft met succes Financial Lines-portefeuilles beheerd in New York en Madrid.
 
Gerard Bloom, Head of International, Specialty Risks: "Catherina laat een erfenis na van uitmuntende underwriting, en onder haar leiding is het IML-team steeds sterker geworden. Ik zal haar enorm missen, net als haar collega's, makelaars, klanten en collega's. Ik wens haar een welverdiend pensioen toe."
 
Gerard voegt toe: "De kracht en diepte van het IML team blijkt uit het feit dat Oli de teugels overneemt, gesteund door Emma die ook op 1 juli in haar nieuwe rol begint. Hun gecombineerde talenten en ervaring zullen van onschatbare waarde zijn bij het realiseren van onze ambitieuze groeiplannen en het helpen van onze klanten bij het navigeren door het steeds lastiger wordende aansprakelijkheids-risicolandschap waarmee zij in deze turbulente tijden te maken krijgen."
 
 
Geplaatst op 07-06-2022

< VorigeVolgende >


Share on: