Zonovergoten SCHADE golfdag zeer geslaagd

Donderdag 23 juni is na drie jaar weer de SCHADE golfdag gehouden op Burghgolf Gendersteyn. Met bijna 100 deelnemers is het een fantastische dag geworden en werd bovenal de Nederlandse Brandwonden Stichting gesteund!

Bij binnenkomst werden de gasten ontvangen door Margret Wallaard (SCHADE magazine) en Nicole Fuchs (Von Reth Taxaties). Na een koffiebuffet met natuurlijk de Bossche bollen en aardbeientaartjes, werd de spelvorm uitgelegd en klonk om 12.30 uur het startschot voor het toernooi. De deelnemers kregen allemaal een lunchpakket en werden daarnaast op enkele plaatsen in de baan verrast met een hapje en drankje.

Het was een zonovergoten dag met een temperatuur die opliep tot wel 29 graden. 
Vanwege de hoge temperatuur werd er gedurende het toernooi rondgereden met water en rond 14.30 uur reed een Brabants duo in een Schrobbelér buggy de baan rond om het typisch Brabantse borreltje in te schenken. Een opkikkertje voor de spelers waarna de slagen nog soepeler werden.

De eerste deelnemers kwamen rond 17.00 uur terug in het clubhuis waar een DJ het terras opluisterde met zomerse muziek en iedereen onder het genot van een drankje en bittergarnituur ‘verhit’ kon napraten over het spannende maar vooral gezellige toernooi. 

Clinic
De deelnemers aan de golfclinic begonnen de middag met putten en chippen. Daarna werd er een lunch op het terras geserveerd om vervolgens verder op de driving range de langere slagen te oefenen. De groep kon zelf ook even ervaren hoe het is om op de golfbaan te staan en deelnemers hebben een paar holes gespeeld onder begeleiding van een pro.

Nederlandse Brandwonden Stichting
Namens de Nederlandse Brandwonden Stichting was Ariënne de Boer aanwezig en zij vertelde in een korte maar indrukwekkende presentatie over het doel van de Stichting. Hierna kon men voor het Goede Doel nog een poging wagen om vanaf een afslag op het terras in een bootje op het water te chippen. Hieraan hebben velen aanwezigen meegedaan. Er is slechts één persoon in geslaagd om de bal daadwerkelijk in de boot te slaan. Dat is de heer Theo Koolen, gast van TIMCO trading, en heeft hiermee een fles rosé en eeuwige roem gekregen. 
 
De totale opbrengst voor de Nederlandse Brandwonden Stichting wordt op een later moment bekendgemaakt.

Prijsuitreiking
Aansluitend was er de prijsuitreiking door Nicole Fuchs en Margret Wallaard. Alle winnaars kregen flessen rosé van La Nuit Tous Les Chats Sont Gris. Voor de winnende flight van het toernooi zijn er nog 4 greenfees van de Kennemer Golf Club in Zandfoort aangeboden door Mainplus. Aangezien Mainplus echter zelf winnaar is geworden van het toernooi heeft het bedrijf de greenfees aan de nummer twee van het toernooi geschonken.
 
WINNAARS VAN HET TOERNOOI

Eerste prijs – aangeboden door HLPC Expertise, 4 luxe wijnkoelers met daarin 3 flessen rosé:  Team Mainplus Michiel Amptmeijer – Gerard van Engelenburg – Harald Luca en Rene Glas
 
Tweede prijs – aangeboden door Crawford, 4 luxe wijnkoelers met 1 fles rosé:  Team Arepa – Aschwin Falck – Ron Walbeek – Mark Adan en Mathy Boon
 
Derde prijs - aangeboden door Crawford, 4 1,5 liter flessen rosé:  Team Von Reth Taxaties – Jacqueline Coppelmans – Marijn Wolters – Bam Vervoort en Jos Zalmstra
 
Dames
De Neary - aangeboden door Von Reth Contra-Expertise: aangeboden aan Nicole Fuchs
De Longest - aangeboden door Von Reth Taxaties: Florence Braam (Hanselman)
 
Heren
De Neary - aangeboden door Von Reth Taxaties: Erwin Peters (Hienfeld)
De Longest - aangeboden door Von Reth Contra-Expertise – Paul Röthengatter (APC Holland)
 
Clinic:
Mooiste put – Bart de Vos (Crawford)
Bal in de mand – Paul Michielsen (Sedgwick)
Mooiste bal van de clinic – Peter de Jong (PS calamiteiten)
 
Op het terras heeft iedereen nog kunnen nagenieten van de golfdag en de diverse heerlijke gerechten van de Green Egg. Bij het weggaan kregen alle gasten nog een fles rosé van La Nuit Tous Les Chats Sont Gris aangeboden als bedankje voor de aanwezigheid. De rosé kan overigens per doos besteld worden, daarvan gaat € 10 naar het Goede Doel. Bestellen kan met toevoeging van SG2022 https://chatsgris.nl/shop/

SPONSOREN ENORM BEDANKT! 
De SCHADE golfdag is mede dankzij de bijdrage van de sponsoren een groot succes geworden.
 
TIMCO TRADING - PS CALAMITEITEN - CRAWFORD - HLPC SCHADE-EXPERTISE - VON RETH TAXATIES -
VON RETH CONTRA-EXPERTISE - POLYGON – ARAG - DOLMANS - GUBBELS - MAINPLUS - SEDGWICK


Met speciale dank aan ChatsGris, Skins Cosmetics Eindhoven en natuurlijk Burghgolf Gendersteyn voor alle goede zorgen.
In het SCHADE magazine van eind augustus komt een fotoreportage van de golfdag.


 
Geplaatst op 24-06-2022

< VorigeVolgende >


Share on: