Bart Dicou verlaat de expertisewereld

Na 12 jaar als schade-expert gewerkt te hebben bij McLarens en diens rechtsvoorganger Vanderwal & Joosten verlaat Bart Dicou de expertisewereld om als Docent NaSk op het VMBO aan de slag te gaan. Bart heeft een chemische achtergrond en rolde zonder enige ervaring met het expertisevak, maar met veel kennis van chemie, in 2010 de schadewereld in.

Hij kwam in 2010 aan boord via een advertentie waarin het toenmalige Vanderwal & Joosten iemand vroeg met een chemische achtergrond. Via interne trainingen en de NIVRE opleiding tot Register-Expert ontwikkelde hij zich tot schade-expert, gespecialiseerd in AVB, CAR, Garantie, Chemie, Milieu en Werkmaterieel.

 

Bart kijkt met veel plezier terug op het contact en de waardevolle samenwerking met al zijn collega’s bij McLarens. Hij heeft oog voor detail, kwaliteit en de menselijke maat, en weet – net als zijn collega’s – ingewikkelde kwesties ook voor leken begrijpelijk te formuleren. En dat is precies waar hij nu weer zijn tanden in gaat zetten.

 

“Als docent NaSk VMBO zal ik mij bezighouden met de verdere uitbreiding van mijn ervaring als docent en het behalen van mijn tweedegraads lesbevoegdheid. Ik gebruik mijn kennis en kunde en vele jaren ervaring als schade-expert en kennis en ervaring op het gebied van productie, veiligheid en milieu, organische chemie, GMP, opschaling en procesverbetering om leerlingen verder te helpen hun kennis en kunde te vergroten en enthousiast te maken voor het vak NaSk en scheikunde. Ik heb een hands on mentaliteit, wil graag waarde toevoegen en vind het persoonlijk contact, zowel intern als extern, belangrijk.”
 

Schade-expertisebureau McLarens is al meer dan vijfentwintig jaar toonaangevend in binnen- en buitenland. Met name bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde, milieukunde, chemie, agrarisch, juridisch, letsel en property zijn speerpunten van McLarens. De experts werken hybride vanuit vier kantoren in Utrecht, Schiphol, Rotterdam en Eindhoven en behandelen schadegevallen in Nederland en wereldwijd.

Geplaatst op 22-07-2022

< VorigeVolgende >


Share on: