Daphne Mooiman nieuwe Projectleider Polygon Rotterdam

Als nieuw lid van Team Rotterdam heeft Daphne Mooiman grote sprongen gemaakt binnen Polygon. Binnen een jaar is ze van Administratief medewerker naar Projectleider Rotterdam gegroeid. Het talent en de inzet van Daphne zijn binnen Polygon niet onopgemerkt gebleven. En uiteraard speelde het uitspreken van de wens om door te groeien naar de operationele kant ook mee in haar persoonlijke ontwikkelingsproces.

Daphne startte in 2021 op het Bedrijfsbureau in Alphen aan den Rijn. Haar inzet voor de regio Zuid kwam al snel naar voren toen zij besloot om tijdens de watersnoodramp in Limburg zich op te geven om ter plaatse te helpen waar nodig. Het mogelijk maken van direct overleg en haar initiërende aanpak werden zeer gewaardeerd door de projectleiders te plaatse.
 
Eind 2021 gaf Daphne aan erg enthousiast te zijn geworden van de operationele kant, omdat ze zo direct mensen kan helpen met het herstel van schades. Na diverse gesprekken werd haar wens omgezet in een kans voor beide zijden en is ze nu lid van Team Rotterdam onder Regiomanager Wil de Kok.
 
“Wil de Kok: “Daphne blijkt van grote toegevoegde waarde voor het team. Ze pakt het werk ontzettend goed op onder begeleiding van de andere projectleiders van Team Rotterdam. Ze is snel en accuraat en loopt al haar eigen schades van opname tot facturatie. Ze is een welkome aanvulling op het team.”
 
 
Het verschil maken
“Het interessantste aan deze afdeling vind ik dat het werk elke dag weer afwisselend is. Geen enkele schade is hetzelfde, sommige dingen komen overeen maar voor elke schade is er een ander plan van aanpak nodig.” Daphne zit momenteel nog gedeeltelijk in haar inwerkprogramma en wordt goed begeleid. De collega’s van vestiging Rotterdam staan allen voor haar klaar en helpen bij vragen. 
 
“Ik heb plezier in mijn werk als het gaat om mensen helpen. Veel van onze klanten zien het soms even niet meer zitten wanneer de schade net gebeurd is. Vaak horen wij wanneer wij vertrekken dat mensen er weer vertrouwen in hebben dat alles toch goed komt. Dat is de reden waarom ik het werk zo leuk vind. Wij maken het verschil.”
 
Haar administratieve achtergrond ziet Daphne als haar toegevoegde waarde voor de functie. “Ik ken het projectbeheersingsproces heel goed en dit maakt die taken makkelijker.” Balans in haar werk wil ze graag vinden door zoveel mogelijk vragen te beantwoorden op locatie bij de klanten zelf. 
 
Oustanding Performance Award
Als een totale verrassing kwam Daphne’s nominatie voor de Oustanding Performance Award binnen Polygon Group. Dit betekende dat zij mee mocht naar de Internationale Management Conferentie in Frankfurt. “Ik voelde mij zeer vereerd dat ik de award gewonnen had. In Frankfurt was het erg gezellig maar ook heel leerzaam. Ik vond het mooi en fijn om met andere collega's uit het buitenland een gesprek te voeren en de verschillen in alle landen te zien.”
 
 
Polygon heeft alle vertrouwen in Daphne. Ze past binnen onze cultuur en de merkbelofte Always By Your Side betekent veel voor haar.Het is erg leuk om onderdeel te zijn van de Polygon familie. Het bedrijf Polygon is erg mensgericht en voelt aan als thuiskomen!”
Geplaatst op 18-07-2022

< VorigeVolgende >


Share on: