Elzo van der Ark per 1 juli gestart bij QS-Expertise

Per 1 juli is Elzo van der Ark gestart als schade-expert bij QS-Expertise B.V. in Hoogeveen. Het regionale karakter van het bedrijf sprak Elzo aan en hij wil met zijn kennis en ervaring van toegevoegde waarde zijn voor het team.

Even voorstellen
Elzo van der Ark is 39 jaar oud en geboren in Winschoten. Na 27 jaar in de provincie Groningen te hebben gewoond is hij verhuisd naar Drenthe, waar hij nu ruim 10 jaar woont in Ruinerwold samen met zijn vriendin Linda en hun drie kinderen Vajèn, Loïs en Vigo. 
 
Elzo is regelmatig op de tennisbaan te vinden en speelt op zaterdag competitie. Hij is als vrijwilliger lid van de seniorencommissie van de tennisclub, waarbij voor de leden diverse activiteiten en toernooien worden georganiseerd. Verder volgt hij het binnenlands en buitenlands voetbal en de Formule 1.
 
Werkervaring
Elzo is zijn carrière in de verzekeringsbranche 18 jaar geleden begonnen bij expertisebureau Risk Consultants in Groningen. Hierna is hij als tele-expert aan de slag gegaan bij Garantex, het expertisebureau van Unigarant/ANWB.
Na een aantal jaren als tele-expert werd het tijd voor een volgende stap en zo kwam hij terecht bij Vidi B.V. in Borculo in de functie van schade-expert brand. Dit bedrijf is na een aantal jaren failliet gegaan, waarna hij een baan kreeg aangeboden bij Dekra voor de functie schade-expert brand/varia.

Elzo is daar begonnen op de afdeling proces en vervolgens is hij doorgegroeid naar de afdeling project, waar hij de grotere en complexere schades behandelde. In deze tijd is hij tevens extern opgeleid tot salvagecoördinator en heeft hij cursussen gevolgd voor de inschrijving als register-expert bij het NIVRE.

Na een aantal jaren heeft Elzo de overstap gemaakt naar EMN en heeft hij zijn opleiding tot register-expert van het NIVRE afgerond.
 
Elzo: "Het regionaal karakter van QS-Expertise sprak mij direct aa en ik wil met mijn kennis en ervaring van toegevoegde waarde zijn voor het team. In de toekomst samen verder groeien met onze huidige en nieuwe opdrachtgevers, waarbij kwaliteit, flexibiliteit en service bij ons hoog in het vaandel staat."
 
Geplaatst op 12-07-2022

< VorigeVolgende >


Share on: