Eresdé wint aanbesteding van reconditionering voor Nationale Nederlanden

Eresdé wint aanbesteding van reconditionering voor Nationale Nederlanden. Dit betekent dat Eresdé zal worden ingeschakeld bij een calamiteit zoals brand-, water- of stormschade. Ook voor alle overige 24/7 spoedeisende opdrachten van Nationale Nederlanden wordt Eresdé ingeschakeld.

Half Nederland
Deze aanbesteding betreft half Nederland, het betreft het gebied van alles boven lijn Haarlem, Utrecht en Enschede. Alle calamiteitsdiensten van Eresdé zullen operationeel worden aangestuurd vanuit de volledig hierop ingerichte vestigingen in Harlingen, Leeuwarden, Groningen en Zwolle. Dankzij de ligging van deze locaties kan Eresdé altijd snel ter plaatse zijn en hebben ze specialisten in huis om voor een goede afhandeling te zorgen.
 

Keuze voor Eresdé
De ligging was niet de enige doorslaggevende factor voor deze aanbesteding. Nationale Nederlanden heeft ook voor gekozen voor Eresdé vanwege de ruime ervaring met reconditionering, de behaalde certificaten zoals Salvage, 9001, VCA en milieu 14001 en een goede prijsstelling.

Directeur Henk Vlietstra: "Wij zijn bijzonder vereerd dat Nationale Nederlanden voor Eresdé heeft gekozen en willen alle betrokkenen dan ook bedanken."

 

Geplaatst op 04-07-2022

< VorigeVolgende >


Share on: