FOCWA branche-erkenning voor Dubbeldam Zwijndrecht

Schadeherstelbedrijf Dubbeldam uit Zwijndrecht werkt al jaren volgens een eigen schadeherstelformule en voldoet daardoor aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Bovendien wil het bedrijf haar klanten schadeherstelgarantie bieden. Om die reden kiest Dubbeldam voor branche-erkenning van FOCWA en mochten de medewerkers met trots het certificaat in ontvangst nemen.

Door het verrichten van professioneel schadeherstel, zorgt schadeherstelbedrijf Dubbeldam ervoor dat chauffeurs in de transportsector veilig de weg op kunnen. Dubbeldam werkt al jaren volgens een eigen schadeherstelformule en wil daarmee voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Bovendien wil het bedrijf haar klanten schadeherstelgarantie bieden. Om die reden kiest Dubbeldam voor branche-erkenning van FOCWA. Vestiging Zwijndrecht heeft met glans de toetsing doorstaan. FOCWA heeft bevestigd dat Dubbeldam aan alle eisen voldoet, waarna de medewerkers met trots het certificaat in ontvangst hebben genomen.


Dubbeldam beschikt over vakpersoneel dat regelmatig trainingen volgt om de ontwikkelingen in hun vakgebied bij te leren. Tijdens het werk wordt gebruikgemaakt met professionele tools, zoals een richtvloer en een moderne lakstraat. Ook het bieden van snelle service is een belangrijk onderdeel van de formule. Dubbeldam herstelt kleine schades op locatie direct en biedt een haal- en brengservice voor beschadigde voertuigen.
 

Garantie op schadeherstel
Door voertuigen zowel vooraf als achteraf digitaal uit te lezen, toetst het bedrijf de werking van veiligheidssystemen en de kwaliteit van de herstellingen. Klanten ontvangen vervolgens een complete diagnose van hun voertuig. Zo zijn alle statusmeldingen inzichtelijk en worden eventuele risico’s uitgesloten. De FOCWA-certificering bevestigt dat klanten van Dubbeldam 12 maanden recht hebben op schadeherstelgarantie. ‘Hiermee bieden we onze klanten een formele bevestiging van hoge kwaliteit en dienstverlening’, aldus Lennert den Hartog, vestigingsmanager locatie Zwijndrecht.

Geplaatst op 07-07-2022




Share on: