Gerda Lauwers benoemd tot Lid van Verdienste FOCWA

Gerda Lauwers (voormalig mede-eigenaar Autoschade Theo Lauwers B.V. in Bladel) is benoemd tot ‘Lid van Verdienste’ van FOCWA. Met deze erkenning laat FOCWA haar waardering blijken voor de jarenlange inzet en betrokkenheid van Gerda bij de branchevereniging.

FOCWA voorzitter Peter Brussel en directeur Femke Teeling overhandigden op 7 juli de oorkonde aan Gerda Lauwers. Peter Brussel: “Gerda heeft ontzettend veel voor de vereniging betekend. Vanaf oktober 2017 tot aan de verkoop van haar eigen bedrijf dit voorjaar, heeft zij als bestuurslid zich vol enthousiasme ingezet voor FOCWA en haar leden. Niet alleen binnen het Algemeen Bestuur van FOCWA, maar ook als bestuurslid van OOC (Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Carrosseriebedrijf) heeft zij een waardevolle bijdrage geleverd aan de branche.”
 
Directeur Femke Teeling: “Gerda was met haar eigen directe stijl, enthousiasme en uitstekende kennis van het vak en de sector, altijd een betrokken bestuurslid. Haar jarenlange inspanningen voor FOCWA zetten we graag kracht bij door haar een speciale plek binnen onze vereniging te geven. Daarom hebben de Ledenraad en het Algemeen Bestuur van FOCWA besloten om Gerda Lauwers tot ‘Lid van Verdienste’ te benoemen. FOCWA is trots op leden die hart hebben voor de vereniging en bereid zijn zich daarvoor in te zetten.”
Geplaatst op 08-07-2022

< VorigeVolgende >


Share on: