Nieuw bij Polygon: Drone Inspectie Service

Wanneer een gebouw getroffen is door brand, een lekkend dak heeft of simpelweg achteruit gaat wegens ouderdom, wil je graag duidelijk kunnen zien wat er precies gaande is om de juiste beslissing te kunnen nemen over vervolgacties. Polygon introduceert daarom de nieuwe Drone Inspectie Service; een zeer efficiënte en veilige oplossing voor het monitoren, managen en voorkomen van schades op moeilijk bereikbare plekken.

Goed getrainde professionals 
Getrainde drone piloten maken foto’s en video materiaal van buiten en/of binnen het betreffende hoge gebouw, bouwwerk of grote schadelocatie. De constateringen worden met aanbevelingen verwerkt in een rapportage en zo kan een juiste beslissing voor verder herstel worden genomen.  

Jeroen Jochems, die de nieuwe service binnen Polygon Nederland ontwikkelde, vertelt: “Waar men voorheen in dit soort situaties materiaal en mankracht inzette zoals liften en professionele klimmers, volstaat nu in veel gevallen een - met camera uitgeruste -drone. Bij Polygon worden alle drone inspecties uitgevoerd door goed opgeleide professionals.”

Moderne oplossing, ook met thermische camera
De Drone Inspectie Service is een moderne oplossing die goed ingezet kan worden op moeilijk bereikbare plekken en (binnen)locaties zoals hoge daken, gewelven, schoorstenen en rampensites. De hoge resolutie beelden kunnen gebruikt worden ten behoeve van de rapportage, maar kunnen ook gebruikt worden om in te zoomen op bijvoorbeeld beschadigingen.
 
Naast gewone camera’s kunnen ook thermische camera’s tijdens drone inspecties worden ingezet. Bijvoorbeeld voor het opsporen van warmtelekken, of het tijdig detecteren van hitte of oververhitting in bouwwerken, gebouwen of op locaties. 
Door de beelden die de drone maakt en de adviezen van onze professionals verkrijgt men goed zicht op de status van het gebouw of de rampensite.

Voordelen 
Vanwege de kostenbesparende, snelle en veilige werkwijze is een drone inspectie inmiddels een populair middel en zet Polygon deze steeds vaker in. Polygon werkt bijvoorbeeld voor kerken- en monumentenverzekeraars en ook zij hebben de voordelen van de Drone Inspectie Service ontdekt.  
Polygon neemt ook al het voorbereidingswerk uit handen zoals het regelen van zaken rondom toestemming, veiligheid, licenties en eventuele vergunningen.

Meer weten over Drone Inspecties door Polygon?
Heeft een situatie die u wilt voorleggen? Of wilt u meer weten over onze Drone Inspecties? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. U kunt Polygon bereiken op het gratis nummer 088 -5003500
Bekijk ook de video van de nieuwe service.
Geplaatst op 04-07-2022

< VorigeVolgende >


Share on: