SCHADE golfdag haalt 5000 euro op voor de Nederlandse Brandwonden Stichting

Niet alleen was de SCHADE golfdag met 100 deelnemers een succesvolle netwerkdag, maar er is ook nog een mooi bedrag van 5000 euro opgehaald. Maandag 11 juli hebben Jack Voorwalt, ambassadeur van de golfdag, en de organisator en uitgever van het SCHADE magazine Margret Wallaard een cheque overhandigd aan Ariënne de Boer van de Nederlandse Brandwonden Stichting.

Ariënne de Boer: "Wij zijn enorm blij dat de Nederlandse Brandwonden Stichting ook dit jaar het goede doel mocht zijn van de SCHADE golfdag. Het was een fantastisch georganiseerde dag die het prachtige bedrag van 5000 euro heeft opgeleverd. Ik wil Margret Wallaard en alle deelnemers en sponsoren dan ook heel hartelijk danken."

"Deze opbrengst zorgt er mede voor dat wij keihard kunnen blijven werken aan onze missie: brandwonden voorkomen en het leed ten gevolge van brandwonden tot een minimum beperken. De organisatie wordt niet gefinancierd door de overheid en is volledig afhankelijk van giften en donaties. Wij financieren wetenschappelijk onderzoek, ondersteunen artsen en verpleegkundigen met hun opleiding, zetten campagnes in om brandwonden te voorkomen en helpen slachtoffers sterker en weerbaarder te worden. Hier werken we vanuit de organisatie Brandwondenzorg Nederland intensief voor, samen met de drie Nederlandse Brandwondencentra (Groningen, Beverwijk en Rotterdam). Met elkaar streven we er naar de brandwondenzorg voor de patiënt continu te optimaliseren." 

Meer informatie over de Nederlandse Brandwonden Stichting en de brandwondenzorg in Nederland kun je vinden op www.brandwondenstichting.nl en www.brandwondenzorg.nl.

Mocht u geïnteresseerd zijn om sponsor of samenwerkingspartner van de Nederlandse Brandwonden Stichting te worden, dan maakt Ariënne graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.
 
Ariënne de Boer
adeboer@brandwondenstichting.nl

 of bel 06-81803080  

Sponsoren en ambassadeurs (Nicole Fuchs en Jack Voorwalt) nogmaals enorm bedankt!
Zonder de sponsoren hadden we niet zo'n mooi bedrag kunnen doneren.

TIMCO TRADING - PS CALAMITEITEN - CRAWFORD - HLPC SCHADE-EXPERTISE - VON RETH TAXATIES -
VON RETH CONTRA-EXPERTISE - POLYGON – ARAG - DOLMANS - GUBBELS - MAINPLUS - SEDGWICK
Geplaatst op 12-07-2022

< VorigeVolgende >


Share on: