SCHADE magazine wenst iedereen een hele fijne zomer

Ook in de zomer houden wij u op de hoogte van het actuele schadenieuws. De komende periode ontvangt u geregeld een nieuwsoverzicht van de actualiteiten. Eind augustus verschijnt weer een nieuwe editie van het SCHADE magazine. Redactie en uitgever wensen u een prettige zomervakantie en voor de thuisblijvers c.q. doorwerkers, een hele mooie zomer.

Het dagelijks nieuws zullen wij ook gedurende de zomerperiode op onze website zetten. Dus zijn er benoemingen binnen uw bedrijf, productvernieuwingen, samenwerkingen of andere nieuwsfeiten, wij ontvangen uw persberichten daarover uiteraard ook graag in de zomermaanden. Wilt u uw berichten e-mailen naar redactie@schade-magazine.nl?

De schoolvakanties in de regio Midden zijn deze week begonnen en lopen tot en met 21 augustus. Voor de regio Noord lopen de schoolvakanties van 16 juli tot en met 28 augustus. Voor de regio Zuid beginnen de schoolvakanties op 23 juli en lopen tot  4 september. Deze data zijn door de Rijksoverheid per regio bepaald.

Vakantie in binnen- of buitenland, dichtbij of ver? Wij wensen u en de uwen een behouden heen- en terugreis en een schadevrije vakantie. 

Geregeld ontvangen de abonnees via onze e-mail Nieuwsbrief een weekoverzicht van het nieuws. Dat gaat tijdens de zomervakantieperiode gewoon door. Adverteren hierin is in deze zomermaanden onverminderd mogelijk. Voor informatie hierover graag uw e-mail richten aan info@schade-magazine.nl

 
Geplaatst op 15-07-2022

< VorigeVolgende >


Share on: