VACATURE MCLARENS: Schade-expert International Desk

Wij zijn McLarens BV, schade-expertisebureau en hebben ons vak ervan gemaakt om hierin duidelijkheid te scheppen. Wij zijn al meer dan vijfentwintig jaar toonaangevend als expertisebureau in binnen- en buitenland. Met name bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde, milieukunde, chemie, agrarisch, juridisch en letsel zijn speerpunten in onze expertise. Onze experts werken hybride vanuit vier kantoren in Utrecht, Schiphol, Rotterdam en Eindhoven en behandelen met name schadegevallen in Nederland maar ook wereldwijd.


Als Schade-expert International Desk zet jij je dagelijks in om op Internationaal vlak de omstandigheden bij schadekwesties en alles wat hier direct aan verbonden is te onderzoeken. Met jouw, van nature aanwezige, nieuwsgierigheid achterhaal je mogelijke oorzaken en effecten en voert hieromtrent overleg met de betrokkenen op elk (internationaal) niveau. Als schade-expert doorzie jij de complexiteit van zowel het schadeonderzoek als de belangen die bij partijen spelen en kunnen klanten rekenen op een optimale behandeling, persoonlijk contact en deskundig antwoord op hun vragen. Je verricht je werkzaamheden zowel zelfstandig als in teamverband met (internationale) collega’s. De uitkomsten van jouw onderzoek leg je vast in rapportages en correspondentie. Daarnaast reis je wanneer nodig de grens over om jouw expertise in te zetten. 

 
Vereisten voor de functie

 • je bent beschikbaar voor minimaal 32/40 uur per week;
 • je hebt minimaal een HBO opleidingsniveau bij voorkeur met een bouwkundige of technische inslag;
 • je bent klantgericht zodat de betrokkenheid van McLarens goed uit de verf komt;
 • je kunt goed omgaan met financiële belangen en de dynamiek eromheen;
 • je organiseert je eigen werk efficiënt en je hebt een no-nonsense werkmentaliteit;
 • je past bij de kernwaarden van McLarens, “Deskundig en Betrokken”;
 • je hebt affiniteit met de verzekeringsbranche;
 • een aantal jaren werkervaring, op het gebied van bouw en techniek is een pré;
 • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal (nagenoeg foutloos in woord en geschrift);
 • de bereidheid om ook meerdaagse zakelijke reizen te maken in binnen- en buitenland; 
 • bereidheid om zo nodig de studie registerexpert (re) van het NIVRE te volgen;
 • in het bezit van rijbewijs B.
 
Zie jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben je daarnaast ambitieus en ondernemend ingesteld en beschik je over een gezonde dosis commercieel inzicht dan is dit de baan voor jou. 
 
Wij bieden een dynamische en zeer afwisselende baan in een prettige werksfeer met een betrokken en boeiend team van experts. Je ontvangt een uitstekend salaris met 13de maand en een bonusregeling. Daarnaast bieden wij een premievrij pensioen, auto van de zaak en de mogelijkheid tot hybride werken.
 
Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie per e-mail aan: sollicitatie@mclarens.com 
Na ontvangst word je uiterlijk binnen 3 weken geïnformeerd. 
 
 Voor meer informatie over deze uitdagende functie kunt u contact opnemen met Rudie van Veen (0610669852) of met onze HR-afdeling, tel.nr. 030-2802012. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!
Geplaatst op 01-07-2022