VACATURE SEDGWICK: expert personenschade

Als Expert Personenschade ben je in staat om de juiste partijen, op het juiste moment, met elkaar in verbinding te brengen en te laten samenwerken. Je hebt altijd de klant in je achterhoofd, maar weet je onafhankelijkheid te bewaren. Voel je je thuis in een dynamische en informele omgeving waarbij Caring Counts? Lees dan snel verder..

Voor meerdere regio’s in Nederland zijn wij op zoek naar Experts Personenschade om ons team te versterken.
 
Wat ga je doen als Expert Personenschade?
 
Als personenschade expert bij Sedgwick behandel je alle soorten letsel- en overlijdensschaden. Ook voeren we toedracht onderzoeken bij bedrijfs- en overige ongevallen, en beroepsziekten uit. Je bent verantwoordelijk voor:
 • het zelfstandig behandelen van de dossiers;
 • het uitvoeren van toedrachtonderzoeken bij bedrijfsongevallen en andere ongevallen;
 • het bezoeken van particulieren die door een ongeval letsel hebben opgelopen;
 • het informeren en managen van de verwachtingen bij betrokkenen;
 • het rapporteren aan betrokken partijen;
 • het regelen van complexe schaden.
 
Waarom kies je voor Sedgwick?
Wij bieden onze medewerkers een inspirerende werkplek waarin zij gestimuleerd worden het beste in zichzelf, en elkaar, naar boven te halen. Je krijgt volop de ruimte om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Hiernaast bieden wij je:
 • marktconform salaris;
 • jaarlijks 28 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband) en de mogelijkheid om voordelig extra dagen bij te kopen;
 • 8% vakantiegeld en een feestdagentoeslag;
 • secundaire voorwaarden als een laptop, telefoon, leaseauto en de mogelijkheid om thuis te werken.
 
Waarom kiezen we voor jou?
Je bent analytisch sterk en resultaatgericht. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en durft knopen door te hakken. Tevens kun je je goed inleven in de ander waardoor je uitstekend kunt samenwerken en dossiers tot een goed einde kunt brengen. Je hebt altijd de klant in je achterhoofd, maar weet te allen tijde je onafhankelijkheid te bewaren. Verder heb je:
 • een afgeronde hbo/wo opleiding binnen het (vak-) specialismen waarin gewerkt wordt;
 • bij voorkeur een afgeronde opleiding en inschrijving als NIVRE-re;
 • enige jaren relevante werkervaring en kennis van de markt;
 • bij voorkeur ervaring in het uitvoeren van toedrachtonderzoeken en werken binnen de co-assurantiemarkt;
 • goede schriftelijke en mondelinge beheersing van de Nederlandse taal.
 
Wij zijn Sedgwick.
Sedgwick is een Internationale organisatie en marktleider op het gebied van schade-expertise en schadebehandeling. In Nederland zijn we al ruim 100 jaar actief als schade-expertisebureau op alle mogelijke gebieden. Jouw 27.000 nieuwe collega's in 65 landen vertegenwoordigen verschillende achtergronden en culturen en werken vanuit de filosofie Caring Counts. Zorgdragen voor mensen en organisaties staat bij ons altijd centraal.

De afdeling Personenschade
Een team van 33 experts, 2 rekenkundig experts, 2 zorgschade experts en secretariële ondersteuning vormen samen het team van Personenschade. Daarnaast beschikt de afdeling Personenschade over een eigen afdeling Medische Zaken, beter bekend als Sedgwick Medas, die, rekening houdend met de wet- en regelgeving, de personenschade-expert adviseert.
Wij voldoen aan de eisen van het Nationaal Keurmerk Letselschade en staan ingeschreven in het Register Letselschade. Ook onze Zorgschade afdeling is ingeschreven in het Register Letselschade (in kader van herstelgerichte dienstverlening).
Een expert van Sedgwick werkt voor vele diverse opdrachtgevers in binnen – en buitenland. Samen met alle collega’s binnen de afdeling Personenschade, maar ook met alle disciplines van Sedgwick in Nederland en daarbuiten voer jij de regie in een dossier.
 
Is dit jouw baan? 
Reageer dan snel door jouw cv en motivatie te uploaden via de “solliciteer” button. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Martyna Kocjan (Corporate Recruiter) via 06-29 63 03 of recruitment@nl.sedgwick.com. Een pre-employment screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 
Heb je vragen over de functie?
Patrick Janssen, Operationeel Manager Personenschade beantwoordt jouw vragen graag. Je kunt Patrick bereiken via 06-53 62 34 03 of via patrick.janssen@nl.sedgwick.com.
 
Geplaatst op 01-07-2022