Zekerheuts breidt lokale aanwezigheid uit met 2 nieuwe kantoren

Per 1 juni 2022 heeft de Limburgse intermediair Zekerheuts Cordewener Assurantiën in Hoensbroek en Conhof Financieel in Roermond overgenomen. De overnames zijn onderdeel van de lokale groeistrategie van Zekerheuts binnen het Söderberg & Partners netwerk.

Patrick Heuts, algemeen directeur Zekerheuts, is trots op de uitbreiding. "Door deze overname zetten wij onze ambitie om onze lokale aanwezigheid verder te versterken kracht bij. Wij zijn er dan ook trots op dat wij ons kantorennetwerk kunnen uitbreiden met een vestiging in Roermond en dat Jeu en alle huidige medewerkers zich aan ons verbinden."

Sneller, efficiënter en een betere service 
De klanten van Cordewener Assurantiën en Conhof Financieel zullen ervaren dat het volmachtbedrijf van zekerheuts diverse voordelen biedt. Dat komt neer op snellere, efficiëntere en een betere service. Daarnaast profiteren de medewerkers in Roermond direct van de centraal georganiseerde ondersteuning waardoor zij nog meer aandacht kunnen besteden aan de klant. Dat is waar het bij Zekerheuts om draait, laat Patrick Heuts weten. 

Vertrouwen in de ambitie van zekerheuts 
Jeu Hofman, oud eigenaar Conhof Financieel en Cordewener Assurantiën, draagt met vertrouwen beiden assurantiekantoren over aan zekerheuts. "Ik heb in aanvang voor Zekerheuts gekozen vanwege de zeer sympathieke, en open communicatie met algemeen directeur Patrick Heuts. Dit gaf me gelijk een goede en vertrouwde indruk. Aansluitend spraken de voorwaarden van de overname mij zeer aan."
 
Zekerheuts wil een nog grotere speler worden in Limburg, maar met een lokale bereikbaarheid voor de klanten. "Dit betekent dat onze klanten nog steeds het assurantiekantoor in de buurt hebben en gebruik kunnen blijven maken van onze goede dienstverlening. En als laatste en waarschijnlijk de belangrijkste: alle personeelsleden blijven hun baan behouden en komen in een zeer goed georganiseerd bedrijf te werken", vertelt Jeu Hofman. 

Bevestiging voor Söderberg & Partners 
Volgens Coen Mom, director Non-Life bij Söderberg & Partners, bevestigen de recente overnames door zekerheuts dat het partnership model werkt. "Lokale aanwezigheid, vertrouwde gezichten die kwaliteit en service voor de klant vooropstellen. Dat spreekt tussenpersonen die op zoek zijn naar opvolging aan. Tevens zorgt het ervoor dat we in staat zijn om op lokaal niveau door te groeien."
Geplaatst op 05-07-2022

Volgende >


Share on: