Arntz | van Helden breidt uit met Transport/Goederen-expert Kees den Ouden

Expertisebureau Arntz | van Helden heeft het team uitgebreid met Kees den Ouden die op 1 augustus jongstleden in dienst trad. Met ruim 22 jaar ervaring als Transport/Goederen expert zal Kees het team van Bart Hoogstad versterken, die vorig jaar in dienst is getreden om de afdeling Transport/Goederen verder uit te bouwen.

Kees is opgeleid tot Stuurman/Machinist. Aangezien met name de technische kant van het vak hem interesseerde ging hij aanvankelijk aan het werk als machinist. Hij deed werkervaring op bij Ballast Nedam. Omdat hij na enkele jaren een functie aan wal ambieerde ging hij op zoek naar ander werk.

 

Kees: “Ik rolde ruim 22,5 jaar geleden bij toeval de expertisewereld in. Het mooie aan het werk is de diversiteit van de opdrachten en werkzaamheden. ‘s Ochtends weet je niet wat je ‘s middags gaat doen. Ik heb al die jaren met bijzonder veel plezier bij mijn vorige werkgever gewerkt en ben nu met net zoveel plezier bij Arntz | van Helden aan de slag gegaan.”

 

Kees heeft veel ervaring opgedaan als Transport/Goederen expert. Al vrij snel kwam hij in aanraking met diefstalschades en heeft er zijn specialisme van gemaakt. Kees werkt vanuit de vestiging in Rotterdam.

 

 

Over Arntz | van Helden

Arntz | van Helden is een schade-expertise bureau gespecialiseerd in Marine, Landmateriaal, Technische verzekeringen, Transport/Goederen en Pleziervaart. Ook regres en technische schades op het gebied van raceauto’s en elektronica/computers zijn specialisaties van het bedrijf. Het werkgebied van Arntz | van Helden is wereldwijd. Het expertisebureau wordt hoofdzakelijk ingeschakeld als er schade is waar internationaal opererende rederijen, scheepvaart- en aannemingsbedrijven bij betrokken zijn.


 

 

Geplaatst op 19-08-2022


Share on: