Jacob Strijker naar Vanbreda Risk & Benefits

Na carrière van bijna 25 jaar bij Marsh breekt voor Jacob Strijker een nieuw hoofdstuk aan in zijn professionele carrière. Jacob zal de ambitieuze doelstellingen van Vanbreda Risk & Benefits gaan ondersteunen en zich als broker & Risk consultant voor de renewable energy industrie in de Benelux inzetten. Een branche met veel uitdagingen en vooral met veel ambities voor de komende jaren.

Vanbreda Risk & Benefits Nederland is een middelgrote onafhankelijke assurantiemakelaar. Zij werken samen met ongeveer 50 verzekeraars in Nederland.

Voor ondernemers betekent riskmanagement een nieuwe uitdagingen met prachtige kansen, maar ook nieuwe en andere risico's. Deze risico's kunnen de continuïteit van een bedrijf beïnvloeden. Daarom moeten ze goed worden overwogen, waar mogelijk worden voorkomen en waar nodig worden verzekerd. Het doel is om uw bedrijfsvoering veilig te stellen.

Jacob Strijker: “Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan in dit interessante deel van de branche, waar de nodige uitdagingen liggen en veel ambities voor de komende jaren zijn. Verder wil ik graag de zakenpartners met wie ik heb samengewerkt bedanken voor hun voortdurende steun, evenals mijn collega's en vrienden binnen Marsh, onze paden zullen elkaar de komende jaren zeker weer kruisen.”
 

 
 
Geplaatst op 23-08-2022


Share on: