Lindenhaeghe en RISK bundelen krachten voor de financieel adviseur

Serviceprovider RISK en opleider Lindenhaeghe bieden binnenkort trajecten aan voor financieel adviseurs. Tijdens deze trajecten worden adviseurs ondersteund in de wettelijke eisen op het gebied van vergunningen en opleidingen. Ook zal de rol van de adviseur met praktijkvoorbeelden toegelicht en getraind worden.

Bekwaam en bevoegd
Ferry Olthof, accountmanager RISK: "Het personeelstekort in de branche is duidelijk merkbaar. We zien dat er personeel aangenomen wordt bij adviseurs die nog niet over de juiste papieren of ervaring beschikken. Een opstartperiode kost de adviseur dan veel tijd. Als serviceprovider willen we een helpende hand bieden. De trajecten zijn ook voor ervaren krachten aantrekkelijk, ook zij moeten voldoen aan de wettelijke verplichtingen."

 

Lindenhaeghe biedt al jarenlang trainingen en opleidingen aan. Het doel van de trajecten samen met RISK is om op een laagdrempelige en snelle wijze de juiste informatie te delen. De wettelijke eisen van PE, PA, Wft kunnen erg ingewikkeld lijken. Een goede toelichting in combinatie met trainingen over praktijksituaties zal daarom voor veel adviseurs meerwaarde bieden. 

 

Samenwerking Lindenhaeghe & RISK
Door de contacten met adviseurs horen de opleider én de serviceprovider veel geluiden uit de markt. Tijdsdruk, wettelijke eisen en personeelstekorten zijn veel gehoorde thema’s. Om daarin een oplossing te kunnen bieden, is een samenwerking ontstaan waarin het specialisme van beide bedrijven gecombineerd wordt. 

 

De samenwerking wordt afgetrapt met een webinar. Kantoren die bij RISK of De Krediet Makelaar zijn aangesloten, krijgen verder exclusief toegang tot (online) trainingen en kunnen tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van het opleidingsaanbod van Lindenhaeghe. 

 

Meer informatie over deze samenwerking leest u via www.risk.nl/lindenhaeghe.

Geplaatst op 31-08-2022

< VorigeVolgende >


Share on: