Nog 25 dagen tot de Bolt Battles van Allianz Direct

Usain Bolt is volgende maand in Nederland voor de Bolt Battles van online verzekeraar Allianz Direct. Usain Bolt staat samen met diverse bekende Nederlanders in de startblokken om op dinsdag 20 september aandacht te vragen en geld op te halen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Wil je uitgedaagd worden door de snelste man ter wereld? Sprint dan nu naar de website en geef je uiterlijk 31 augustus alleen of samen met je team op!

Sprint tegen Usain Bolt 
Usain Bolt zal de teams in een snelcursus klaarstomen waarbij naast snelheid ook aandacht is voor andere belangrijke sportieve skills. Bij de Bolt Battles worden al jouw sportieve vaardigheden door Usain Bolt op de proef gesteld. Het winnende team maakt kans om te sprinten tegen de snelste man ter wereld.

Sporten voor alle kinderen
Diverse bekende Nederlanders als Remy Bonjasky, Nasser El Jackson, Sanne Wevers, rapper Dio, Stijn van Vliet en Tim Senders zullen die dag aanwezig zijn om de deelnemende teams te begeleiden en aandacht te vragen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat is hard nodig, want in Nederland groeien gemiddeld 2 à 3 kinderen per klas op in een gezin met geldzorgen. Zij kunnen niet op voetbal, streetdance, judo, zwemles of muziekles. Deze kinderen en jongeren sporten en spelen vaak alleen. Het Jeugdfonds betaalt de contributie of het lesgeld voor deze kinderen en jongeren.

Sanne Wevers licht toe: "Sport heeft mij zoveel gebracht en geleerd. Door te sporten, ontwikkelen kinderen hun sociale en motorische vaardigheden. Ze krijgen discipline en leren grenzen te stellen. Ook leren ze dat als je écht iets wilt, je daarvoor offers moet brengen. Zelf zou ik gewoon niet weten hoe het is zonder sport te leven. En daarom doe ik graag mee met de Bolt Battles, want elk kind moet de kans krijgen om te sporten! Vroeger was de turnhal één grote speeltuin voor mijn tweelingzus Lieke en ik. We konden er eigenlijk de hele dag apenkooien. Ik heb dan ook veel mooie herinneringen aan het turnen als kind, ’s ochtends vroeg met een klein groepje trainen en natuurlijk de wedstrijden met alle coaches en turnsters."

Claim je deelname voor de #BoltBattles
Help jij mee om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur en herken je jezelf in de thema’s snelheid, samenwerken, sociale vaardigheden én slim zijn? Meld  je dan aan voor 31 augustus! Meer informatie over de inhoud van het programma van de Bolt Battles en de wijze van aanmelding vind je via www.allianzdirect.nl/bolt-battles

Over het Jeugdfonds Sport & Cultuur   
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie of het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor sporten of cultuur zoals voetbal, dans, judo, kickboksen, muziek. Wij betalen de contributie of het lesgeld direct aan de sport- of cultuurclub waar het kind lid van wordt of op les gaat.
Geplaatst op 26-08-2022
Share on: