Rianne Baumann benoemd tot CEO van Raetsheren

Rianne Baumann is in 2019 gestart bij Raetsheren als Chief Broker Officer. Na een dienstverband van bijna vier jaar is Rianne per 1 augustus benoemd tot CEO. Eigenlijk kwam de benoeming voor het SCHADE magazine niet eens als een heel grote verrassing. Rianne mocht afgelopen jaar ook al de Women to Watch Award EMEA 2021 in ontvangst nemen; een award die uitgereikt wordt aan talentvolle vrouwelijke leiders.

Rianne Baumann: “De afgelopen vier jaar heb ik mogen ervaren wat een prachtig bedrijf Raetsheren is. Vanaf de dag van oprichting heeft ondernemerschap in het DNA van Raetsheren gezeten en dat zie je in elk detail van deze organisatie terug. Dat is een heel belangrijk kenmerk van Raetsheren en dat heeft me vanaf de allereerste dag bijzonder aangesproken. Het werken met gedreven, gepassioneerde collega’s, die iedere dag weer het uiterste uit zichzelf halen om de klant op het hoogste niveau te kunnen servicen en ontzorgen, maakt dat ik me de afgelopen jaren met veel plezier voor de belangen van Raetsheren, maar ook haar klanten en business partners, heb ingezet. De kans die mij nu is geboden om in de rol van CEO deze organisatie verder te dienen, en ook verder te transformeren in de huidige, snel veranderende wereld, heb ik dan ook met veel enthousiasme geaccepteerd.”
 

Over Raetsheren van Orden Groep
Bij Raetsheren van Orden Groep zijn ruim 230 medewerkers werkzaam en wordt op jaarbasis een omzet van bijna EUR 50 miljoen euro gerealiseerd. Raetsheren van Orden Groep bestaat uit de makelaarsbedrijven Raetsheren, MontClair en NNAM. Verder behoren ook de volmachtbedrijven Intermont en YourBenefits tot Raetsheren van Orden Groep. Raetsheren en MontClair bevinden zich thans in een fusietraject welke aan het einde van 2022 volledig zal zijn afgerond.

Raetsheren van Orden Groep is onderdeel van Acrisure. 

 

Over Acrisure
Het Amerikaanse Acrisure is opgericht in 2005. Gedreven door ambitie en ondernemerschap is Acrisure inmiddels gegroeid tot een organisatie die is gepositioneerd als de nummer 7 insurance broker wereldwijd. Recente acquisities in andere Europese landen maken dat Acrisure niet alleen haar positie in de Verenigde Staten heeft weten te versterken, maar ook op het Europese continent. Acrisure heeft een belangrijke focus op data en data-analyses, alsmede op toepassing van technologische innovaties. De aandelen van Acrisure zijn grotendeels in eigendom van de “agency partners” en het global managementteam. Ook voor de komende jaren wordt verder ingezet op verdere groei, zowel autonoom als door middel van acquisities. Investeringen worden niet alleen gedaan in intermediair- en volmachtkantoren, maar tevens in bedrijven met een focus op bijvoorbeeld de toepassing van artificial intelligence.

 


 
Geplaatst op 02-08-2022

< VorigeVolgende >


Share on: