VACATURE RAETSHEREN: Schadebehandelaar Transport

Kan je goed luisteren en je verplaatsen in een ander? Haal jij voldoening uit tevreden klanten en zet je graag net dat stapje extra? Deze vacature is perfect voor jou als je aan het begin van je (juridische) carrière staat of reeds een basis hebt gelegd in de schadebehandeling en nu klaar bent voor de volgende stap!

De functie 
Jij bent verantwoordelijk voor het afhandelen van transportschades op verzekeringstechnisch en commercieel verantwoordelijke wijze. Jij beoordeelt en behandelt schadegevallen voor onze relaties, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. In jouw rol onderhoud je contact met alle betrokken partijen zoals de verzekerde, verzekeraar, tegenpartij en expertisebureau(s). Met jouw input draag je uiteindelijk zorg voor een tijdige, correcte en volledige afhandeling van de schadedossiers.

Het betreft een functie van 32-40 uur per week.


Jouw profiel
Je bent servicegericht en je gaat zeer nauwkeurig te werk. Je hebt oog voor detail en signaleert zelf de kleinste afwijkingen en bijzonderheden in schadegevallen en dossiervorming. Tot slot ben jij enthousiast, leergierig, proactief, heb jij uitstekende communicatieve vaardigheden en laat jij je niet snel uit het veld slaan.

Wat verwachten wij van je

  • Een afgeronde MBO-opleiding (bank- en verzekeringswezen) of HBO werk- en denkniveau;
  • ​Relevante ervaring als (transport) schadebehandelaar is een pré;
  • In het bezit van Wft Basis, Schade Particulier en Schade Zakelijk of bereid deze te behalen;
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlandse en Engelse taal.


Wat kun je van ons verwachten?
Raetsheren behoort tot de top van assurantiemakelaars in Nederland en is partner in het Acrisure netwerk, een snelgroeiend toonaangevend netwerk van wereldwijd acterende makelaars. Werken bij Raetsheren is werken in een mensgerichte en ondernemende organisatie met circa 225 collega’s. Wij bieden jou een afwisselende functie met een hoge mate van vrijheid en zelfstandigheid. Wij vinden ontwikkeling belangrijk, nemen jouw ambities serieus en denken actief met je mee over jouw toekomst binnen onze organisatie. Bij ons is er veel ruimte voor eigen initiatief en er zijn diverse opleidingsmogelijkheden. Je kunt rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving met gedreven collega’s. Raetsheren kent een 40-urige werkweek en biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. Voor ons is een goede werk-privébalans belangrijk, daarom bieden we je o.a. minimaal 27 vakantiedagen en werk je deels vanuit huis en een van onze kantoren door Nederland (50/50%). Verder bieden wij een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrije pensioenregeling, winstdeling, reiskosten en/of een thuiswerk(plek)vergoeding. Wij begrijpen dat plezier maken buiten het werk om óók belangrijk is! Daarom organiseren wij meerdere keren per jaar de leukste personeelsfeesten en vrijdagmiddagborrels voor onze Raetsheren- en dames!


Indien je solliciteert op deze functie gaan wij ervan uit dat je toestemt met een integriteitsonderzoek. Deze screening is bedoeld om de integriteit van onze medewerkers te waarborgen.

Ben je geïnteresseerd in deze functie dan zien wij jouw motivatie en CV graag tegemoet op het volgende post of e-mailadres:

Raetsheren van Orden B.V.
Postbus 1015
1810 KA Alkmaar
t.a.v. Rosan Zomerdijk
solliciteren@raetsheren.nl

Geplaatst op 03-08-2022