VACATURE SEDGWICK: Letselschadebehandelaar

Heb jij ervaring als letselschadebehandelaar en wil je doorgroeien in je vak? Bij Sedgwick werk je voor diverse opdrachtgevers en zijn er volop kansen om je kennis te verbreden. Je werkt in een hecht team en krijgt alle vrijheid om je verder te ontwikkelen en te doen waar jij goed in bent!

Als jij graag anderen helpt, dan ben jij bij ons van harte welkom!
Wij bieden een carrière aan die zowel uitdagend is als goed wordt beloond. Kom werken bij Sedgwick met wereldwijd ruim 27.000 getalenteerde collega’s. Sedgwick is de marktleider op gebied van advies bij de beoordeling en afwikkeling van schade(claims), medisch advies en re-integratie en een breed scala aan integrale administratieve diensten. Taking care of people is at the heart of everything we do. Wij maken wereldwijd voor miljoenen mensen en organisaties het verschil, waarbij wij ze helpen bij een life event of een andere onvoorziene gebeurtenis. Of het nu gaat om een ongeval op het werk, een financiële of materiele schade na een ramp of brand, een verkeersongeval of ander ongeval, of er speelt een medische situatie waardoor werken tijdelijk niet mogelijk is, wij helpen op een menselijke en empathische manier met praktische hulp en begeleiding door specialisten. Onze klanten kunnen vertrouwen op onze getalenteerde collega’s die zorgdragen voor de meest waardevolle belangen van onze klanten, hun werknemers, hun klanten en hun eigendommen. Bij Sedgwick noemen wij dat caring counts®. Kom bij ons team van creatieve en zorgzame collega’s met een diverse achtergrond en help ons het verschil te maken voor anderen.

Van A-Z verantwoordelijk voor letselschadedossiers
Ons jonge en ambitieuze team van Sedgwick TPA behandelt letsel- en materiële schades voor diverse verzekeraars en eigen risicodragers. Wij hebben binnen ons team ruimte voor een letselschadebehandelaar.
 
Als letselschadebehandelaar stel je het slachtoffer centraal zonder de belangen van de opdrachtgever uit het oog te verliezen. Je hebt de volledige regie over jouw dossiers; zorgt voor een correcte dossiervorming, beoordeling van de polis dekking en het bewaken van de voortgang. Je bent verantwoordelijk voor:
 • het behandelen van lichte tot middelzware letselschadeclaims conform de eisen en wensen van de opdrachtgever;
 • het beoordelen van de aansprakelijkheid en het voeren van een inhoudelijke discussie hierover;
 • het onderhouden van contact met benadeelden en andere betrokken partijen;
 • een correcte administratieve- en financiële afwikkeling van de dossiers.
 • je werkt op één van de Sedgwick kantoren maar er bestaat ook de mogelijkheid dat je (deels) op locatie van onze gerenommeerde opdrachtgevers mag werken.
 
 “Bij Sedgwick TPA zijn wij net een familie. We steunen elkaar door dik en dun en we helpen elkaar waar nodig. Je werkt met zoveel verschillende dossiers dat het werk altijd afwisselend en uitdagend is.”
 
Jouw toegevoegde waarde
Je hebt alervaring in het behandelen van letselschadedossiers en hebt echt passie voor het vak. Je bent een besluitvaardige, klantgerichte en prestatiegerichte persoonlijkheid met een gezonde dosis humor. Je bent communicatief zeer vaardig en zoekt de samenwerking met je collega's op om optimale resultaten te bereiken. Hiernaast beschik je over:
 • een afgeronde (bij voorkeur een juridische, verzekeringstechnische of medische) hbo- of wo opleiding;
 • 2  tot 3 jaar ervaring als letselschadebehandelaar;WFT Schade of bereidheid deze te halen;
 • Leergang Personenschade of bereid deze te volgen;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 
Waarom kies je voor Sedgwick?
Je kiest voor Sedgwick TPA als je houdt van afwisseling en graag werkt in een hecht team waar men voor elkaar zorgt, Caring Counts. Je voelt je thuis in een informele en collegiale omgeving waar hard gewerkt wordt maar ook veel gelachen. Maar er zijn meer redenen:
 • er zijn volop kansen om je zelf te ontwikkelen en door te groeien binnen Sedgwick, zowel qua verdieping als verbreding;
 • we hebben een uitgebreid in- en extern opleidingsaanbod;
 • een marktconform salaris, afgestemd op opleiding en ervaring;
 • jaarlijks 28 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband) en de mogelijkheid om voordelig extra dagen bij te kopen;
 • 8% vakantiegeld, een feestdagentoeslag, en reiskostenvergoeding;
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.

Wij zijn Sedgwick
Sedgwick is een Internationale organisatie en marktleider op het gebied van schade expertise en schadebehandeling (TPA). In Nederland zijn wij al ruim 100 jaar actief als schade-expertisebureau op alle mogelijke gebieden. Jouw 27.000 nieuwe collega`s in 65 landen vertegenwoordigen verschillende achtergronden en culturen en werken vanuit de filosofie Caring Counts. Zorgdragen voor mensen en organisaties staat bij ons altijd centraal. Bij ons kun jij degene zijn die het verschil maakt in het leven van anderen, door mensen te helpen hun normale leven zo goed mogelijk op te pakken na een ongeval op het werk, een auto-ongeluk of materiële schade.
 
Is dit jouw baan?
Reageer dan snel door jouw cv en motivatie te uploaden via de SOLLICITEER BUTTON. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Martyna Kocjan (Corporate Recruiter) via 06-29630383 of recruitment@nl.sedgwick.com.
Een pre-employment screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 
Heb je vragen over de functie?
Onze Manager TPA, Dionne van Duuren, beantwoordt ze graag. Je kunt haar bereiken via 06-23681299 of dionne.vanduuren@nl.sedgwick.com.
 
We zien jouw sollicitatie met belangstelling tegemoet!
Geplaatst op 03-08-2022


Share on: