VNAB postcast; de zomerserie Assuring faces

Vorig jaar is de VNAB gestart met een podcast pilot naar aanleiding van haar 35-jarig jubileum. Na een eerste reeks van afleveringen met veel enthousiaste luisteraars, zet de VNAB de serie voort. De zevende VNAB podcast is te beluisteren op Spotify, SoundCloud en Apple Podcast.

Driedelige VNAB podcast zomerserie: Assuring faces
Tijdens de driedelige VNAB podcast zomerserie ‘Assuring faces’ wordt er uiteraard gesproken over de ontwikkelingen in de markt en wordt er stilgestaan bij de uitdagingen van de toekomst. Maar omdat het zomer is, wordt er ook een klein beetje gas teruggenomen en is het tijd voor een ander soort verdieping. Er wordt weliswaar ook vakinhoudelijk gesproken, maar vooral wat persoonlijker met de podcastgasten. Tijdens de afleveringen gaat presentatrice Tamara Bok individueel in gesprek met een wisselend gezelschap. Iedere podcast schuift een makelaar of verzekeraar aan tafel om de mensen achter de markt te leren kennen.

Tweede aflevering met Veronique Christiaans-Joosten
Veronique Christiaans-Joosten (Aon) is sinds ruim een jaar geleden vanuit een interim klus als interim manager in vaste dienst gegaan als COO bij Aon. Hoe kijkt zij terug op het afgelopen seizoen, wat beweegt haar, helpt haar vooruit en hoe bereidt zij zich voor op het najaar? Wat zijn haar hobby’s en gaat zij nog op vakantie in de zomer? U hoort het in de tweede podcastaflevering van Assuring faces.
  
Luister HIER via Spotify en luister HIER via Soundcloud

Geplaatst op 16-08-2022


Share on: