Dag van de Duurzame schade- en Klimaatspecialist

Omdat er nog geen speciale dag is voor de medewerkers in de reconditionerings- en klimaatbeheersingsbranche heeft Polygon donderdag 15 september, uitgeroepen tot de ‘Dag van de Duurzame schade- en Klimaatspecialist’.

Algemeen directeur Marlies van der Meulen-Sahni en Operationeel directeur Sjoerd Bruinsma vertellen waarom: “Medewerkers in de reconditionerings- en klimaatbeheersingsbranche staan 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, klaar om mensen en bedrijven bij een calamiteit of klimaatschade te helpen en daar is specialistische kennis voor nodig. Daarom hebben wij het initiatief genomen om 15 september de collega’s in het zonnetje te zetten en hen te bedanken voor al het harde werken en de tomeloze inzet!

De reden om voor deze uitgebreide naam te kiezen ligt in het feit dat er bij Polygon schadespecialisten, lekdetectiespecialisten, klimaatspecialisten, restauratiespecialisten en natuurlijk ook de specialisten van de binnendienst en backoffice werken. Allen werken hard om de gevolgen bij een brand, water- of klimaatschade te beperken en te beheersen."

Duurzaamheid in het DNA van Polygon

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van de dag. “Herstellen van eigendom is in de regel duurzaam en daarom zeggen we ook dat duurzaamheid in ons DNA zit. Wij werken tevens iedere dag aan C02 besparing in onze bedrijfsvoering en daarom wilden we duurzaamheid benadrukken in de naam van de dag en ontvangen de medewerkers ook een mooi duurzaam cadeau. De medewerkers hebben daarom allen een leuk presentje ontvangen en waren zeer verrast.

Polygon is het initiatief gestart om de medewerkers in de reconditionering- en klimaatbeheersing branche in het zonnetje te zetten met deze speciale dag voor hen. We nodigen alle partners in dezelfde branches uit om deze dag voortaan mee te vieren.”

Op de vraag of dit een eenmalig initiatief was antwoorden zij: “Voor Polygon is dit een mooie nieuwe traditie die wij ieder jaar op 15 september zullen gaan vieren.”


 

Geplaatst op 15-09-2022

< Vorige


Share on: