Dubbeldam gecertificeerd schadehersteller voor waterstofvoertuigen

Schadeherstelbedrijf Dubbeldam is één van de eersten in Nederland die gecertificeerd is voor het uitvoeren van schadeherstel aan trucks en bussen die op waterstof rijden. Duurzame initiatieven leiden ertoe dat steeds meer trucks in de toekomst elektrisch of op waterstof gaan rijden.

Om in te spelen op deze ontwikkeling, voldoet Dubbeldam aan de vereisten om veilig schades te herstellen aan duurzaam vervoer. Onlangs hebben de eerste Dubbeldam-werknemers de opleiding tot waterstoftechnicus succesvol afgerond.

Bewezen schadeherstelformule
Dubbeldam voert al jaren herstelwerkzaamheden uit aan duurzaam vervoer. Het vakpersoneel van Dubbeldam volgt regelmatig trainingen en de werkplaatsen zijn volledig ingericht om schadeherstel aan Waterstof, LNG/CNG en elektrische voertuigen veilig uit te voeren. Zo staan de CNG-/LNG-werkplekken met rode markeringen aangegeven, zijn veiligheidsmiddelen aangebracht en wordt gebruikgemaakt van automatische gasdetectie. 


Kwaliteit & veiligheid
Dubbeldam wil voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Daarom werkt het bedrijf al jaren volgens een eigen schadeherstelformule. Het opstellen van schadediagnoses maakt voor Dubbeldam integraal onderdeel uit van het proces. Zowel vooraf als achteraf worden voertuigen digitaal uitgelezen. Zo weten de medewerkers precies welke zaken zij moeten herstellen, toetsen zij de kwaliteit van de herstellingen. Er wordt een complete rapportage uitgereikt van de beschadigde voertuigen. Als bewijs van de geleverde kwaliteit en betrouwbaarheid ontvangen klanten een FOCWA-keurmerk schade-herstelgarantie.

Geplaatst op 21-09-2022

< VorigeVolgende >


Share on: