DUPI blijft in de toekomst investeren

DUPI Group heeft vanaf 1 september zes nieuwe medewerkers verwelkomd. Dat zijn Wishal Mahabier als Claims Specialist Marine, Niels Teeuw als Senior Accountmanager Business Development, Leon van Woerkom als junior Marketing en Communication Officer, Chanel Kamp als Office Manager en Marimil de Graaff en Anton Bos, beiden als Financial Assistant.

Foto: bovenste rij v.l.n.r. Niels Teeuw, Wishal Mahabier, Anton Bos, Chanel Kamp
onderste rij v.l.n.r. Leon van Woerkom, Marimil de Graaff, Iris Punselie, Christian GhijselsWishal heeft 13,5 jaar bij HDI Global SE gewerkt. Aanvankelijk als Junior Acceptant Marine Hull, vervolgens als Junior Claimshandler Marine en tenslotte als Claimshandler Marine. Daarvoor heeft hij stage gelopen bij Allianz, ABN Amro en Erasmus Verzekeringen.

Niels komt bij Castel Underwriting Agencies vandaan. Hij is ook werkzaam geweest als Junior Underwriter Marine bij HDI Global SE, als Marine Underwriter bij de Navigators Group en bij Crawford & Company als Schade-Expert Marine & Transportation.
 
Leon gaat als Junior Marketing en Communication Officer aan de slag. Hiervoor is hij 5 jaar werkzaam geweest als vastgoed fotograaf bij TOFST. Ook is hij 11 jaar lang communicatiemedewerker en architectuur fotograaf geweest voor architectenbureau cepezed.

Marimil de Graaff komt de afdeling Finance versterken als Financial Assistant. Hiervoor heeft zij gewerkt bij de Koninklijke bibliotheek in Den Haag en daarvoor bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Ze heeft in die tijd veel ervaring opgedaan als financieel administratief medewerker en diverse opleiding op dat gebied succesvol afgerond.

Ook Anton Bos gaat aan de gang als Financial Assistant. Hij heeft geen achtergrond in de verzekeringswereld, maar komt uit de boekhouding. Hij heeft zijn diploma behaald als boekhoudkundig medewerker.
 
Chanel Kamp stapt ook voor het eerst de verzekeringswereld binnen. Zij gaat werken als Office Manager voor de BV’s FrameStory Software en DELTA Risk Consulting van DUPI Group. In oktober gaan zij het nieuwe kantoor in Schiedam betrekken. Hierover vertellen we tegen die tijd meer.

Deze zomer in dienst getreden
Niet alleen deze maand heeft DUPI veel nieuwe medewerkers aangetrokken, ook in de zomer heeft het bedrijf niet stilgestaan. Iris Punselie is in juni in dienst getreden als Underwriter Casualty. Zij was hiervoor werkzaam bij Schouten Zekerheid, Schreuder Verzekert, Van Breda Risk en Benefits en SAA Rombouts & Drechtstad.

In augustus is Christian Ghijsels van start gegaan als Claims Handler Charterers Liability/P&I. Hij heeft daarvoor ervaring opgedaan bij Vanderwal & Joosten als Loss Adjuster (Legal) Liabilty, bij de gemeente van Rotterdam als Legal Employee Contract Management & Ground Lease en bij MS Amlin Marine.
 
En hier stopt het niet voor het bedrijf dat gisteren zijn 12,5 jarig jubileum vierde. DUPI is nog op zoek naar een Financial Assistant, een Administrative Support voor de Claims afdeling en een Informatie Analist/Service Desk beheerder.
Geplaatst op 16-09-2022

< VorigeVolgende >


Share on: