Frank Franssen terug naar Sedgwick

Per 1 oktober keert Frank Franssen terug naar Sedgwick waar hij als Senior Expert Personenschade aan de slag gaat.

Na zijn studie aan de universiteit van Maastricht is Frank zijn carrière begonnen als advocaat bij Lenaerts Voorvaart Advocaten, waar hij bijna negen jaar heeft gewerkt. In die tijd had hij al veel te maken met arbeidsongevallen. In deze periode merkte Frank dat vooral de letselschade hem aansprak en heeft hij aansluitend korte tijd als letschade advocaat gewerkt. Frank is zich daarna verder gaan specialiseren als expert personenschade.
 
Na een opleiding personenschade aan de Grotius Academie te hebben gevolgd, heeft Frank zich uitgeschreven als advocaat en is verder opgeleid tot NIVRE-expert personenschade.
 
In 2017 is Frank begonnen bij Cunningham Linsday, wat later Sedgwick is geworden. Na een korte uitstap bij Mooyman Expertise heeft hij besloten om terug te keren naar zijn 'roots' bij Sedgwick.

Op LinkedIn zegt Frank Franssen: "Ik heb bij Mooyman gewerkt met heel betrokken belangenbehartigers en in het bijzonder met hele fijne collega's die ik graag wil bedanken voor de fijne samenwerking."
Geplaatst op 30-09-2022

< VorigeVolgende >


Share on: