Group CIO van Swiss Re Guido Fürer met pensioen

Swiss Re's Group Chief Investment Officer en Country President Zwitserland, Guido Fürer, heeft besloten om met ingang van 31 maart 2023 met pensioen te gaan, na 25 jaar bij de onderneming te hebben gewerkt en een volledig decennium als Group CIO te hebben gediend.

Guido Fürer: "Na een 35-jarige, bevredigende carrière in de financiële sector wil ik meer tijd met mijn gezin doorbrengen en me wijden aan mijn pro bono-activiteiten in verschillende stichtingsbesturen."
 
Christian Mumenthaler, Group Chief Executive Officer van Swiss Re: "Hoewel we Guido's beslissing volledig respecteren, zullen we hem en zijn niet aflatende inzet voor de onderneming missen. Guido heeft ook voortdurend de statuur van Swiss Re als een van de hoekstenen van het Zwitserse financiële centrum versterkt."
 
Sergio Ermotti, voorzitter van de raad van bestuur van Swiss Re, over de pensionering: "Namens de Raad van Bestuur van Swiss Re wil ik Guido Fürer bedanken voor zijn enorme bijdrage aan het succes van de Group gedurende de afgelopen 25 jaar. Ik wens hem het allerbeste voor zijn toekomstige inspanningen. Tot de daadwerkelijke overgang zal plaatsvinden, zal Guido het bedrijf met volledige toewijding en inzet blijven dienen. Zijn passie voor de prestaties van zijn team en van het bedrijf zal ons helpen om de overgang soepel te laten verlopen.”
Geplaatst op 13-09-2022

Volgende >


Share on: