Ivo Wansink en Toine van Male in directie van Marsh

Ivo Wansink en Toine van Male versterken vanaf 1 januari 2023 de directie van Marsh Nederland. Beiden komen uit de eigen gelederen van het bedrijf. Met deze benoemingen in de Executive Committee zet het bedrijf verder in op een nieuwe generatie leiders en het uitbouwen van een steeds sterkere marktpositie.

Wansink (46), die eerder functies bekleedde bij AIG en Aon, werkt sinds 2018 bij Marsh Nederland. Hij krijgt de leiding over de Broking en Claims activiteiten voor de Nederlandse markt als Placement Leader, een rol die hij overneemt van Focko Dorhout Mees. Dorhout Mees blijft Chairman van Marsh Nederland en Chairman Global Placement Continental Europe.

Van Male (43) werkte ook bij Aon en is sinds 2021 in dienst bij Marsh Nederland. In het kader van tijdige opvolging, draagt Erwin Smit zijn verantwoordelijkheden voor het Risk Management segment over aan Van Male die hiermee de directiepositie van Smit overneemt en de rol van Risk Management Leader. Smit blijft actief betrokken bij Marsh Nederland.
 

Mooie uitdagingen
“Het is fantastisch om me verder te kunnen ontwikkelen binnen Marsh”, stelt Wansink over zijn benoeming. “Ik verheug me er enorm op om de positie van Focko over te nemen na een leuke en leerzame samenwerking binnen het broking managementteam. Ik zal me met de broking afdelingen maximaal inzetten om de verschillende en veranderende risico’s van onze klanten zo goed mogelijk te plaatsen in de Nederlandse en internationale verzekeringsmarkt.”

Continuïteit waarborgen
Ook Van Male ziet uit naar zijn nieuwe functie: “Ik ben enorm blij om de positie van Erwin over te nemen na een afwisselende en leerzame periode waarin ik de Marsh McLennan organisatie goed heb leren kennen. Daarnaast ben ik bijzonder verheugd dat we nog geruime tijd gebruik kunnen maken van de expertise en het netwerk van Erwin.”
Bron: Marsh
Geplaatst op 20-09-2022

< VorigeVolgende >


Share on: