KCAF lustrumcongres met thema droogte en funderingsschade

Op 22 november 2022 organiseert KCAF in samenwerking met de gemeente Schiedam in het Theater aan de Schie haar jaarlijkse Congres. Naast de traditionele aspecten van houten palen problematiek, komen aspecten als funderingen op staal, bodemdaling, klimaat effecten en innovatieve ontwikkelingen in de aanpak aan bod.


Het plenair deel in de ochtend word afgewisseld met diverse korte presentaties. In twee parallelsessies in de middag komen verschillende workshops aanbod. Ook komt de informatiemarkt terug.

Geïnteresseerden kunnen zich HIER inschrijven voor jaarcongres. Deelname is gratis.

Bij inschrijving kunt u 3 workshops als voorkeur aan te geven. Uw eerste voorkeur op plaats nummer 1. Wij houden rekening met uw voorkeur voor indeling in de 2 rondes van de parallelsessies maar de beschikbare capaciteit van de zalen is leidend.

Heeft u eerder aangegeven aanwezig te zijn bij het jaarcongres verzoeken wij u via hetzelfde formulier uw inschrijving bij te werken met de keuze voor de workshops.


Programma

09:30-12:15 – Plenair programma
  • Opening door dagvoorzitter Ferry van der Kwaak
  • Aanpak gemeente Schiedam, leefbaarheid Schiedam door Schiedam
  • Aanpak kanaal Almelo-den Haandrik door directie en digitale boodschap gedeputeerde
  • KCAF terugblik en vooruitblik
  • Waar staan we nu, directie wissel, nieuwe voorzitter bestuur en blik vooruit, nieuwe richtlijnen en brochures  door Ferry van der Kwaak
  • Forum discussie met deelnemers uit het werkveld
12:15-14:00 – Pauze en kennismarkt
14:00-16:00 – Inhoudelijke werkgroep sessies
16:00-16:30 – Afronding met plenaire samenvatting
16:30-17:30 – Borrel
Geplaatst op 29-09-2022

< VorigeVolgende >


Share on: