Koen Krijger nieuwe directeur Arbeidsdeskundig Bureau Radar

Op 1 september 2022 is Koen Krijger gestart als directeur van Arbeidsdeskundig Bureau Radar. De directie van de overkoepelende holding is verheugd met de komst van Koen. Hij heeft veel ervaring binnen letselschade: als letselschadejurist, letselschade expert en sinds 2011 als arbeidsdeskundige. Daarnaast heeft Koen de specialisatieopleiding Gerechtelijke Deskundige afgerond en staat hij ingeschreven in het Landelijk Register Gerechtelijk Deskundige.

Koen is sinds 2016 actief geweest als ondernemer in zijn bedrijf Sapiens advies. Na 6 jaar als zelfstandig ondernemer ziet Koen de keuze naar Radar als een mooie vervolgstap in letselschade. Als zelfstandig en ervaren onafhankelijk professional ondersteunde hij organisaties en partijen in complexe arbeidsdeskundige vraagstukken op het gebied van personenschade, AOV en Wvp. Marije Peters, directeur van PR Beheer: “Koen is deskundig, heeft visie en is bevlogen. Met de komst van Koen is het management team van Radar op volle sterkte. Samen met een gedreven team van enthousiaste deskundigen gaat Koen aan de slag om de ambities te verwezenlijken en verder uit te bouwen."

Over Radar:
Al meer dan 30 jaar is Arbeidsdeskundig Bureau Radar een begrip en een vertrouwde naam in Nederland. Zeker bij iedereen die betrokken is bij een letselschade dossier. De arbeidsdeskundigen en re-integratie-experts van Radar adviseren vanuit een onafhankelijke positie onder andere op het terrein van werk&inkomen, (ingrijpende) woningaanpassingen, tuin- en/of huisonderhoud. Daar waar nodig maken zij gebruik van experts (o.a. ergotherapeut, NAH-coach, bouwkundige en hovenier) die bij Radar rondlopen of schakelen zij externe expertise in. Samen met hun hands-on mentaliteit ontzorgt dit de (schaderegelende) partijen en dragen zij positief bij aan het op een goede en vlotte manier regelen van een dossier. 
Geplaatst op 20-09-2022

< VorigeVolgende >


Share on: