Manuel van den Berg nieuw gezicht bij BELFOR

Manuel van den Berg is per 1 september het operationele team van BELFOR (Nederland) komen versterken in de functie van projectmanager bouw.

Manuel heeft een achtergrond in de installatietechniek en na vele jaren in de bouw en bij particulieren te hebben gewerkt heeft hij ruim 10 jaar als zzp’er zijn eigen bedrijf gehad. De afgelopen 5 jaar heeft hij bij een conculega bedrijf in de functie van werkvoorbereider/calculator gewerkt en heeft hij per 1 september de overstap gemaakt naar BELFOR.


Manuel van den Berg:  “Ik ben inmiddels met veel enthousiasme bij BELFOR aan de slag gegaan. Naast de invulling van het ruime dienstenpakket van BELFOR is ook de mogelijkheid tot het ondernemen een mooie kans die ik graag met beide handen aanpak. Wat mij vooral aanspreekt is het open karakter van de organisatie waarin een teammentaliteit heerst. Dat er - ondanks de grootte van BELFOR wereldwijd - binnen Nederland korte lijnen zijn en ruimte om mee te denken over volgende stappen die mogelijk gezet kunnen worden.” 


Eric Hulshof regiomanager bouw bij BELFOR kan dan ook alleen maar beamen dat Manuel een gewenste toevoeging is op zijn afdeling. "Temeer omdat we groeien kwamen we op bepaalde vlakken tekort om de gewenste resultaten te behalen. Met de komst van Manuel kunnen we dit opvangen en we zijn dan ook enorm blij dat hij deze stap naar ons heeft genomen en ons team komt versterken."


Vincent Talle, Algemeen directeur bij BELFOR (Nederland) & BELFOR Technology zegt blij te zijn met de komst van Manuel. "Het was een lange zoektocht naar de juiste persoon die een prettige persoonlijkheid weet te combineren met een brede kennis. Een van die wensen was dan ook om onze afdeling bouw verder uit te breiden om het hoge service en klantniveau te blijven behalen en dat is bij deze dan ook werkelijkheid geworden. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we de juiste collega in Manuel hebben gevonden en we kijken uit naar een langdurige samenwerking met hem!"

Geplaatst op 21-09-2022
Share on: