Mario Hooglugt versterkt per 1 november directieteam Raetsheren van Orden

Na een periode van 22 jaar bij Aon werkzaam te zijn geweest zal Mario Hooglugt per 1 november 2022 toetreden tot de directie van Raetsheren van Orden Groep. Bij Aon heeft Mario zich gedurende deze jaren toegelegd op het (mede) opbouwen, uitbreiden en aansturen van de Health & Benefits organisatie.

De portefeuille die Mario als directielid van Aon Nederland onder zich had, had – naast Health & Benefits – tevens betrekking op schadeonderdelen, zoals bijvoorbeeld Global Risk Consultancy, COT, Far East en Financial Institutions. Gedurende een periode van drie jaar heeft hij tevens onderdeel uitgemaakt van de directie van Aon Nederland. Ook is Mario actief als Health Leader EMEA en Director Innovations op het terrein van Health. 
 
Rianne Baumann, CEO Raetsheren van Orden Groep, heeft de volgende toelichting gegeven op de komst van Mario: “Raetsheren is de laatste jaren hard gegroeid en heeft ook voor de komende jaren een forse groeiambitie, waarbij de belangen van de klant vanzelfsprekend voorop staan. De kennis en ervaring die Mario met zich mee brengt is een zeer welkome aanvulling op het bestaande directieteam. De afgelopen jaren zijn we elkaar vaak tegen gekomen in de markt en onze ideeën over de toekomst van de verzekeringsbranche en de rol die een makelaar daarin zou moeten spelen sluiten goed bij elkaar aan, terwijl onze ervaring complementair is. Dat we na al die jaren nu gezamenlijk onderdeel uitmaken van de directie van Raetsheren van Orden Groep maakt dat ik uitkijk naar wat we de komende jaren samen gaan realiseren!”
 
 
Over zijn carrièreswitch geeft Mario zelf het volgende aan: “Mijn volledige carrière heb ik me gericht op customer experience, dus de beleving van de klant en de belangen van de klant. Elke stap die we nemen als makelaar dient uiteindelijk primair het doel van onze klanten. De brede ervaring die ik op heb gedaan, zowel op het terrein van Health & Benefits alsmede schade, kan ik binnen een organisatie als Raetsheren goed aanwenden ten behoeve van de doelstellingen van Raetsheren. Raetsheren is een organisatie met frisse, interessante ideeën als het gaat om de doorgroei naar de toekomst. Het feit dat Raetsheren onderdeel uitmaakt van Acrisure, met een focus op de combinatie van innovatie, techniek en klantbeleving, maakt mijn nieuwe rol extra interessant.”
Geplaatst op 12-09-2022

< VorigeVolgende >


Share on: