Marteyn Roose nieuwe divisievoorzitter Centraal Beheer

Marteyn Roose is per 1 september 2022 benoemd tot divisievoorzitter van Centraal Beheer. De afgelopen vijf jaar was hij directeur Particulieren bij Centraal Beheer. Roose volgt Albert Spijkman op die deze functie sinds 2017 vervulde. Spijkman wordt divisievoorzitter van Achmea’s nieuwe bedrijfsonderdeel Distributie, Innovatie & Merk.


Bianca Tetteroo, voorzitter Raad van Bestuur, is blij met beide benoemingen: “Marteyn Roose heeft mede aan de wieg gestaan van de ingezette koers van Centraal Beheer. Zijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van marketing & sales, data analytics en klantgerichtheid geven veel vertrouwen voor de volgende stap van Centraal Beheer als toonaangevende digitale dienstverlener.”

Tetteroo vervolgt: “Albert Spijkman heeft Centraal Beheer succesvol naar een volgende fase geleid door het versterken van de gepersonaliseerde klantbediening en de doorontwikkeling van diensten en innovatie. Met Alberts benoeming geven we invulling aan de versnelling op innovatie en commerciële slagkracht over onze divisies en merken heen. Deze rol past hem uitstekend en dat geeft veel vertrouwen voor de impact die we met dit nieuwe bedrijfsonderdeel willen maken.

Namens de Raad van Bestuur bedank ik Albert en Marteyn voor hun grote inzet voor Centraal Beheer en wens hen veel plezier en succes in hun nieuwe functie.”
Geplaatst op 08-09-2022

< VorigeVolgende >


Share on: