Martijn de Boer verruilt Heinenoord voor Centraal Volmachtbedrijf

Martijn de Boer is met ingang van 1 september als Manager Volmacht in dienst getreden bij het  Centraal Volmachtbedrijf. Hij is afkomstig van Heinenoord Assuradeuren waar hij ruim 3,5 jaar heeft gewerkt als Manager Volmacht. Zijn vertrek bij Heinenoord wordt gecompenseerd door de komst van Barend van der Wall die per 8 augustus jl. is aangesteld als Directeur Volmacht.

Foto: Martijn de Boer

Martijn startte zijn carrière in de verzekeringsbranche in 1999 bij Havelaar & van Stolk. Na ruim twee jaar stapte hij over naar Langterm Risicobeheer, waar hij aanvankelijk de functie van Accountmanager/Volmacht beheer Schade, Inkomen & Rechtsbijstand vervulde. De laatste anderhalf jaar was hij er werkzaam als Directeur Volmachtbedrijf.

 

Barend komt bij Aon vandaan waar hij Managing Director MGA Wholesale broking was. Heinenoord Assuradeuren: ”Met Barend haalt Heinenoord Assuradeuren veel kennis in huis. Hij is al meer dan 30 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Hij begon zijn loopbaan bij Zurich als autoschadecorrespondent. Over de jaren ontwikkelde hij zich in verschillende functies. Zo heeft hij jarenlange ervaring in de underwriting, branchemanagement en volmacht.”


 

Geplaatst op 13-09-2022

< VorigeVolgende >


Share on: