Michiel Meijer nieuwe commercieel directeur TAF

Het directieteam van TAF wordt uitgebreid met Michiel Meijer. Vanaf 1 november vormt hij samen met algemeen directeur Nicole Hollander de directie. De benoeming van de nieuwe directeur is nog onder voorbehoud van goedkeuring door toezichthouder AFM.

Meijer vertrok pas geleden als algemeen directeur bij Van Bruggen Adviesgroep na het begeleiden van de succesvolle verkoop en integratie van de adviesketen. Voor hij vijf jaar geleden bij Van Bruggen Adviesgroep aantrad, had hij verschillende functies bij ING, Florius, De Hypotheker en ABN Amro.

Meijer: "TAF heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een toonaangevende partij met financiële oplossingen. De nationale en internationale groei ambities van TAF passen perfect bij mij. De komende jaren mee bouwen aan dit bedrijf, het merk en nog meer adviseurs en klanten blij kunnen maken, zie ik als een geweldige kans!"
 

Groeiambitie
Ondanks dat TAF marktleider is op het gebied van overlijdensrisicoverzekeringen en hard groeit op het gebied van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, zijn er volgens Hollander nog volop groeimogelijkheden. "Niet alleen internationaal, maar zeker ook in Nederland," aldus Hollander. "Denk aan moeilijk te bereiken doelgroepen als huurders, die óók willen blijven wonen als hun partner vroegtijdig overlijdt of als zij arbeidsongeschikt worden. En aan ondernemers die geen trek hebben in een dure traditionele AOV, maar wel oren hebben naar een betaalbare woonlastenverzekering. Met Michiel Meijer aan boord als commercieel directeur kunnen we onze commerciële slagkracht nog verder vergroten. Hij heeft zijn sporen in het vak verdiend en ruime ervaring in de financiële dienstverlening. Ik weet zeker dat hij als commercieel directeur een belangrijke bijdrage zal leveren aan de verdere, nationale en internationale, groei van TAF."

 

Geplaatst op 30-09-2022

< VorigeVolgende >


Share on: