Negende podcast VNAB Podcast nu te beluisteren

Na een eerste reeks van afleveringen met veel enthousiaste luisteraars, wordt de Podcast serie voortgezet. Vanaf vandaag is daarom de negende VNAB podcast te beluisteren op Spotify, SoundCloud en Apple Podcast.

Podcast 9: Jong talent in de zakelijke verzekeringsmarkt
De VNAB reikt op 22 september haar eerste young talent award uit; dé award voor young professionals binnen de (groot) zakelijke verzekeringsmarkt die met een vernieuwende aanpak indrukwekkende resultaten hebben geboekt. Tijdens deze podcast gaan we in gesprek met de finalisten Remon van der Graaf (Howden Insurance Brokers Nederland), Max Hollemans (Ecclesia) en Sakina Moeliker (Ecclesia). Hoe hebben zij het afgelopen award traject ervaren? Welke adviezen hebben zij om de bekendheid van de markt te vergroten onder jongeren en hoe bereiden zij zich voor op de finale? U hoort het in deze podcast.
 
Risk has the future
In de VNAB podcastreeks ‘Risk has the future’ delen wij de rijke historie van de markt, kijken we naar de dag van vandaag en gaan we vooral in op de uitdagingen van morgen. Hoe houden we cyberrisico’s verzekerbaar? Hoe bereiden we ons voor op de nieuwe werkwereld? En hoe maken we de transitie naar een meer duurzame samenleving? Zolang we de toekomst niet kunnen voorspellen, zullen er altijd risico’s blijven die verzekerd moeten worden. The future has risks. Risk has the future.
 
Wat kunt u van de podcast verwachten?
Tijdens de afleveringen gaat presentatrice Tamara Bok in gesprek met een wisselend gezelschap van gasten. Iedere podcast schuiven er een makelaar, een verzekeraar, een young professional en/of een externe deskundige aan tafel aan om zijn of haar kijk op het onderwerp met de luisteraars te delen.
  
Luister via Spotify
 
Luister via SoundCloud
 
Luister via Apple Podcast
 
Geplaatst op 21-09-2022

< VorigeVolgende >


Share on: