Ralph Brand President Continentaal Europa bij Sompo

Sompo International, toonaangevend wereldwijde aanbieder van commerciƫle en consumenten property en casualty (her)verzekeringen, kondigt de benoeming aan van Ralph Brand als President, Continental Europe.

In deze functie zal Ralph Brand toezicht houden op de strategie van Sompo International in Continentaal Europa en het aanbod aan klanten en distributiepartners in Europa verbeteren.
 
"Ik ben verheugd Ralph Brand te verwelkomen in het Sompo International Europe team," zegt Julian James, Sompo International's CEO Global Markets, Commercial P&C. "Sompo is al meer dan 50 jaar actief in Europa via onze Japanse belangenrekeningen. Vier jaar geleden zijn we gestart met ons pan-Europese aanbod van professionele schadeverzekeringen en we hebben sterke ambities om onze betrokkenheid te versterken en onze mogelijkheden uit te breiden naar makelaars en klanten op het hele continent. Ralph is bij uitstek geschikt om onze ambities waar te maken. Zijn ruime ervaring en commerciële instelling zullen van onschatbare waarde zijn bij de uitbreiding en groei van ons bedrijf, waarbij we onze kernwaarden als leidraad nemen en onze klanten en handelspartners centraal stellen bij alles wat we doen."
 
Ralph Brand komt naar Sompo International met meer dan 35 jaar internationale verzekeringservaring, meest recentelijk als Global Head of Casualty, Financial Lines & Cyber voor Zurich Insurance's Commercial Insurance business. Hij heeft verschillende leidinggevende functies bekleed bij Zurich en AIG in Europa en meer dan 15 jaar bij Allianz, waar hij toezicht hield op portefeuilles in Duitsland, Frankrijk, Zweden, de Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Zwitserland. Hij brengt het juiste niveau van ervaring en marktkennis mee om te helpen een duurzame aanwezigheid voor ons in Europa op te bouwen. De heer Brand behaalde een mastergraad in economie, marketing en buitenlandse handel aan de universiteit van Rendsburg, Duitsland.
 
"Ik ben erg blij dat ik deel mag uitmaken van het Sompo International-team. Het is een fantastische kans om leiding te geven aan de strategie voor Continentaal Europa en ons aanbod voor Sompo International in Europa verder uit te bouwen, terwijl we blijven werken aan de verwezenlijking van onze duurzame groeiambities", aldus Ralph Brand.
 
Geplaatst op 05-09-2022

< VorigeVolgende >


Share on: