Rob Polman nieuwe labeldirecteur NIBE-SVV

Op 1 september is Rob Polman gestart als labeldirecteur van NIBE-SVV. Hij volgt Jeanette Hadderingh en Frank Bakker op. Hadderingh vervulde de functie van oktober 2016 tot april 2022, waarna Bakker als interim-directeur de honneurs waarnam.

Rob Polman, tot voor kort werkzaam als directeur van NIVE Opleidingen, heeft ruime ervaring als directeur. En vanaf 2016 ook in de opleidingssector. De laatste jaren is hij directeur geweest bij Wehkamp Finance en ICM opleidingen & trainingen. Voordat hij de opleidingssector ontdekte, was hij algemeen directeur bij Bovemij verzekeringen. Rob studeerde aan Hogeschool Saxion (HBO Business en Economics) en de Rijksuniversiteit Groningen (propedeuse Economie).
 
Can do-mentaliteit
Rob: "Anderen omschrijven mij als een commercieel gedreven directeur met oog voor mens en organisatie, krachtig in de verbinding en een 'can do-mentaliteit'. Soms neem ik veel hooi op mijn vork. Dit wordt altijd gedreven door enthousiasme."
 
In zijn vrije tijd is hij, behalve met zijn gezin, veel bezig met sport. In de tijd die overblijft is hij mentor voor start-ups en maakt hij deel uit van de Raad van Toezicht van een internationale NGO. Ook is Rob actief in diverse sociale projecten van de Rotary.
 
Geplaatst op 02-09-2022

< VorigeVolgende >


Share on: