TEC-trainingsvideo laat zien hoe reparaties sneller en eenvoudiger zijn

De trainingsvideo van Spies Hecker geeft praktisch advies over het nieuwe, gebruiksvriendelijke additief dat direct op kunststof kan worden aangebracht. De overlaktijd bedraagt slechts vijf minuten waardoor autoschadeherstelbedrijven met Speed-TEC Kunststoff Additiv 9260 tijd besparen en de doorvoer verbeteren.


De trainingsvideo is op het YouTube-kanaal van Spies Hecker te bekijken. De video laat zien hoe autoschadeherstelbedrijven met Speed-TEC Kunststoff Additiv 9260 zowel tijd als energie kunnen besparen en hun processen bij het schadeherstel van gangbare kunststof voertuigonderdelen kunnen vereenvoudigen.
 
Michell Carbo, Product & Technical Manager bij Axalta Refinish Nederland: “Autoschadeherstelbedrijven kunnen deze video goed als geheugensteuntje gebruiken wanneer zij een snel schadeherstel van kunststofonderdelen willen uitvoeren met een additief dat gemakkelijk in gebruik is en minder processtappen vereist dankzij onze efficiënte nat-op-nat-technologie.”
 
Speed-TEC Kunststoff Additiv 9260 behoort tot het innovatieve Speed-TEC-systeem van Spies Hecker dat is gericht op zeer snelle verwerkingstijden en een uitstekende energie-efficiëntie waarbij men de keus heeft tussen een droogtemperatuur van 20 °C en 40 °C.
 
Gebruiksvriendelijk en rap
Het kunststofadditief is ontwikkeld voor Permasolid Speed-TEC HS Speed Füller 5500 en Permasolid Speed-TEC HS Nass-in-Nass Speed Füller 5550. Deze twee producten drogen zeer snel aan de lucht en versnellen de doorvoer. “De surfacer is gemakkelijk aan te brengen, hoeft niet geforceerd gedroogd te worden en kan al na 20 minuten geschuurd worden", zegt Carbo. Naast de korte droogtijd bij lage temperaturen, biedt de surfacer ook een glad oppervlak voor de volgende laklagen.
 
De producten zijn uitermate geschikt voor het herstel van kleine autoschades, spot repair, en het gedeeltelijk overspuiten van onderdelen. Het systeem is perfect voor autoschadeherstelbedrijven die een hogere doorvoer willen en knelpunten bij het drogen willen vermijden.
 
Snel en energiezuinig kunststofherstel
De nieuwe trainingsvideo laat zien hoe autoschadeherstelbedrijven met dit kunststofadditief betere resultaten kunnen behalen bij het herstel van kunststofonderdelen en vooral van witte bumpers.
 
“Drukke autoschadeherstelbedrijven hoeven niet langer te kiezen tussen of snel drogen of energie besparen. Speed-TEC Kunststoff Additiv 9260 geeft beide voordelen met één product zonder dat er vooraf primer moet worden aangebracht. Het zorgt voor een uitstekende dekking en minder lakverbruik”, zegt Carbo.
 
U kijkt hier de zeven-minutenlange video bekijken van de nieuwe Speed-TEC Kunststoff Additiv 9260 voor een snel en eenvoudig schadeherstel. 
 
Geplaatst op 27-09-2022

< Vorige


Share on: