Tweetal benoemingen binnen MidCorp-team Marine & Engineering van Allianz

Vanwege de aanhoudende groei van de Marine & Engineering-portfolio’s heeft Allianz Benelux zijn Midcorp-team Marine & Engineering versterkt met de benoeming van Teun Winters tot Branche Manager Marine & Underwriting en Niek Vonk tot Underwriting Manager Commercial Non Motor.

Foto: Teun Winters (l.) en Niek Vonk (r.)

Teun Winters geeft in zijn rol als Branche Manager Marine & Underwriting leiding aan de teams van specialisten en underwriters voor Marine & Engineering-risico’s binnen de Nederlandse grootzakelijke markt. Hij werkt sinds 7,5 jaar bij Allianz als senior-branchespecialist Engineering. Daarvoor was hij onder meer werkzaam bij Achmea, BouwZeker en Amlin Corporate Insurance. Teun kent de makelaars die in deze segmenten actief zijn en draagt al jaren bij aan het (groei-)beleid van Allianz. Teun neemt de rol grotendeels over van Niek Vonk. Teun: "Per 1 september ben ik in aangesteld als Branchemanager Marine & Engineering. Trots en vol energie ga ik aan de slag met de teams van specialisten op weg naar een mooie toekomst waarin we de focus houden op kwaliteit van onze diensten en daarmee zekerheid voor de toekomst van onze klanten."

Niek Vonk is sinds 2006 werkzaam bij Allianz en neemt in zijn nieuwe rol als Underwriting Manager Commercial Non Motor een bredere underwriting verantwoordelijkheid op binnen geheel Allianz MidCorp. Niek is uitermate ervaren in porfolio-management en kent als geen ander de corporate markt. Hij is actief betrokken in het marktprogramma ‘Contract Certainty’ van de VNAB.

 

Versterking leidende positie in de grootzakelijke markt

Thom Mallant, directeur MidCorp & MGA Allianz Nederland: “Met de benoemingen van Teun en Niek brengen we twee ervaren marktmensen in een nieuwe rol. Zij bouwen, samen met onze succesvolle teams van Property & Liability, verder aan de versterking van onze leidende positie in de grootzakelijke markt.”


 

Geplaatst op 13-09-2022

< VorigeVolgende >


Share on: