VACATURE MCLARENS: Aankomend schade-expert | 32/40 uur per week

Werken in de verzekeringsbranche wordt vaak gezien als saai, deze vacature is dat bepaald niet.

Wil jij echt eens iets anders?

Werken in de verzekeringsbranche wordt vaak gezien als saai, deze vacature is dat bepaald niet.
McLarens is een toonaangevend schade-expertisebureau dat wereldwijd opereert vanuit meer dan 200 kantoren verspreid over 40 landen. Als schade-expertisebureau is het achterhalen van de toedracht en de omvang van een schade die gemeld wordt bij verzekeraars het dagelijks werk, maar dat is niet altijd eenvoudig. Wij hebben ons vak ervan gemaakt om hierin onze klanten te helpen en duidelijkheid te scheppen. Met name bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde, letsel, milieukunde, chemie, maar ook agrarisch en juridisch zijn speerpunten in onze expertise. In Nederland werken onze experts vanuit vier kantoren in Utrecht, Schiphol, Rotterdam en Eindhoven, maar ze kunnen hun werk ook doen vanuit huis. Ter versterking van ons team van schade-experts zijn wij voor alle kantoorlocaties op zoek naar een:

Aankomend Schade-expert | 32/40 uur p/w
Voor deze functie zet je uiteindelijk je kennis in om de omstandigheden bij schades te onderzoeken. Met jouw (van nature aanwezige) nieuwsgierigheid achterhaal je wat er gebeurd is, wat is afgesproken en mogelijke oorzaken en faalmechanismes. Om een schade van A tot Z tot een goed einde te brengen, bezoek je bedrijven of bouwlocaties, pleeg je intensief overleg met de betrokken partijen en denk je oplossingsgericht. Je doorziet de complexiteit van zowel het schadeonderzoek als de belangen die bij partijen spelen, waardoor onze klanten kunnen rekenen op een optimale behandeling, persoonlijk contact en deskundige antwoorden op hun vragen. De uitkomsten van jouw (gedegen) onderzoek leg je vast in heldere rapportages aan de klant. 
 
Om dit te beheersen moet je het vak wellicht nog wel leren. 
 
Zodra je bij ons aan de slag gaat starten we daarom met een uitdagend opleidingstraject, waarbij je binnen een aantal jaren wordt opgeleid tot schade-expert die in staat is zelfstandig zijn of haar werkzaamheden uit te voeren. De opleiding omvat een inhouse opleidingstraject en een externe opleiding via het NIVRE, waarbij je wordt opgeleid tot Register-Expert. Uiteraard hebben wij daarbij ook aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeldoelen en ambities! 
 
Vereisten voor deze functie
  • Je hebt een opleiding op hbo/wo niveau (richting bouw/ techniek, rechten of vergelijkbaar);
  • Je denkt out of de box en ziet het als een uitdaging om vernieuwende ideeën binnen onze organisatie in te brengen;
  • Je bent klantgericht zodat de betrokkenheid van McLarens goed uit de verf komt;
  • Je kunt omgaan met zowel kleine als grote financiële belangen en de dynamiek eromheen;
  • Je organiseert je eigen werk efficiënt en je hebt een no-nonsense werkmentaliteit;
  • Je past bij de kernwaarden van McLarens, deskundig en betrokken;
  • Je bent communicatief vaardig en nagenoeg foutloos in woord en geschrift in het Nederlands en liefst ook in het Engels; 
  • Je hebt wellicht al enkele jaren werkervaring in het bedrijfsleven, maar ambitieuze afgestudeerden hebben ook zeker onze interesse!
 
Ben jij die persoon die met passie en enthousiasme zijn/haar werk uitvoert en ook uitdaging ziet in het onderzoeken van de oorzaak en omvang van een schade? Zie jij jezelf in bovenstaand profiel en zie jij het zitten om deel uit te maken van ons team van experts, dan zien wij graag jouw cv en motivatie per e-mail tegemoet.
 
Wat krijg je ervoor terug?
Wij bieden jou een dynamische en zeer afwisselende baan in een boeiend team van experts. Je ontvangt een uitstekend salaris, een leaseauto, een premievrij pensioen, een dertiende maand en een bonusregeling. 
 
Wat moet je er voor doen?

Stuur je cv en motivatie per e-mail aan: sollicitatie@mclarens.com.
Na ontvangst word je uiterlijk binnen 3 weken geïnformeerd. 
 
Wil je meer informatie over de vacature, neem dan telefonisch contact op met Roeland Steenvoorden door te bellen naar: 020 - 347 31 11.
Geplaatst op 08-09-2022


Share on: