Wegwijs in afwikkeling gestolen en teruggevonden voer- en vaartuigen

Wat is de toegevoegde waarde van Stichting Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VbV)? En wat kan dit bureau voor verzekeraars betekenen in de bestrijding van voer- en vaartuigcriminaliteit?

Op 29 september geeft VbV antwoord op deze vragen. Interessant voor acceptanten, schadebehandelaars, toedrachtonderzoekers, functionaris veiligheidszaken en management.

Programma
Dit webinar geeft je een kijkje achter de schermen van het VbV en het hele diefstalproces van (on)gekentekende objecten. Je krijgt antwoord op onder andere de volgende vragen:
  • Wat doet VbV en hoe zijn de processen ingericht?
  • Wat onderneemt VbV m.b.t. diefstalpreventie en hoe kan dit nog beter worden opgevolgd?
  • Wat gebeurt er na het doen van een aangifte?
  • Hoe werken publieke en private partners samen om zo veel mogelijk gestolen voertuigen terug te vinden en stelers en helers op te sporen?
  • Hoe kan je het risicomodel keurmerk CCV Voertuigbeveiliging als hulpmiddel inzetten?

Dashboardtool voor verzekeraars
Ook presenteert het VbV een demo van het nieuwe online dashboardtool waarmee verzekeraars zelf statistische rapportages kunnen genereren. Deze rapportages geven niet alleen inzicht in marktcijfers van het diefstalrisico, maar ook detailinformatie per label. Hiermee biedt VbV meer inzicht in trends en diefstalrisico’s die je kan inzetten op basis je eigen portefeuille.
Permanente Educatie (PE-punt)

AANMELDEN


Het NIVRE kent 1 PE-punt toe aan dit webinar. Na deelname kan het deelnamebewijs geüpload worden in je persoonlijke dossier.

Bron: Verbond van Verzekeraars - VbV
Geplaatst op 07-09-2022

Volgende >


Share on: