125 Jaar Movir

Met lessen uit het verleden en dromen over de toekomst markeerde verzekeraar Movir recent haar jubileum van 125 jaar in Thuishaven in Amsterdam. Tijdens die viering stonden medewerkers stil bij wat behouden mag blijven en wat niet. Thuishaven werd uitgekozen vanwege de symboliek: Movir wil een veilige haven zijn voor klanten én medewerkers.


Met een organisatie die de afgelopen jaren groeide naar bijna 400 mannen en vrouwen is Movir als marktleider in de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen klaar voor de toekomst. Movir en diens rechtsvoorgangers kunnen rekenen op een rijke historie die haar wortels heeft in de huisartsensector. Een werkveld waar momenteel enorm veel gebeurt en waar de professionals van de jubilerende verzekeraar klaar staan om huisartsen te ondersteunen. Want bij Movir werkt de meerderheid van de medewerkers elke dag aan het begeleiden van klanten.
 

Onlangs lanceerde Movir de Movir Momentum propositie. Met de komst van die propositie is ‘preventie en vitaliteit’ een van de belangrijkste pijlers geworden binnen Movir, iets wat in deze tijd broodnodig is gezien alle uitdagingen die zelfstandig professionals op hun ondernemerspad tegenkomen. Door ook te focussen op de niet-medische beroepsgroepen zoals agrariërs en professionals in de zakelijke sector wordt Movir steeds meer een verzekeraar voor alle ondernemers. Dat sluit aan op de missie van Movir: zelfstandig Nederland in beweging te houden.

Geplaatst op 07-10-2022

< VorigeVolgende >


Share on: