Aanstaande zondag begint de FERMA in Kopenhagen

Zondag 9 oktober begint de FERMA in Kopenhagen met een welkomstreceptie voor de circa 1.600 afgevaardigden. Op maandag en dinsdag zijn er sprekers van hoge kwaliteit en worden er workshops gegeven rondom het thema 'samen de overstap maken in een snel veranderende wereld. Diverse

Het European Risk Forum brengt #riskmanagement professionals uit heel Europa samen, om inzichten te delen en de meest dringende risicokwesties over de hele wereld te bespreken.

FERMA heeft Transitioning together - Risk leadership in a fast-changing world gekozen als thema voor 2022. Dit is een natuurlijke voortzetting van het vorige thema, From risk to resilience. Dirk Wegener, voorzitter van FERMA, nodigt alle risicoprofessionals uit om elkaar op het forum te ontmoeten en samen de toekomst te zien. 

Doe mee met Maroš Šefčovič, vicevoorzitter van de Europese Commissie en andere keynote sprekers. Het #fermaforum van dit jaar belooft het grootste en beste ooit te worden met 65 inspirerende sprekers, 45 exposanten en drie tot nadenken stemmende panels. Risicomanagers kunnen zich dit jaar GRATIS registreren. 

Bekijk HIER het programma

 
Geplaatst op 04-10-2022

< Vorige


Share on: