Eerste lichting Executive Insurance Program geslaagd

De deelnemers van de eerste editie van het Executive Insurance Program zijn op dinsdag 11 oktober met vlag en wimpel geslaagd. Dit betekent dat zij als eerste de titel Chartered Insurance Professional (CIP) mogen voeren. Namens het Verbond en Nyenrode, van harte gefeliciteerd!

Foto: Neyenrode - Verbond van Verzekeraars

In het afgelopen jaar hebben de deelnemers een brede kijk op de bedrijfsvoering en strategische uitdagingen van de verzekeringssector gekregen. Een brede kijk die nodig is om succesvol en effectief te besturen. De groep was met deelnemers van verzekeraars en intermediairs een brede afspiegeling van de sector, wat volgens Esther Oostrom (Divisiemanager Commercie bij Klaverblad Verzekeringen) heeft gezorgd voor inspiratie en waardevolle contacten.


Oostrom kijkt met plezier terug op het afgelopen jaar: “Ik heb veel geleerd van de sprekers over allerhande onderwerpen die wekelijks ook op onze MT-agenda staan. Daarnaast hebben we elkaar echt geïnspireerd door het delen van ervaringen en onze eindscripties. Ik ben een hele ervaring en mooi netwerk rijker.”


Thesissen
Alle deelnemers hebben tijdens het programma een eigen vraagstuk of stelling onderzocht. Van duurzaamheid, verandervermogen, provisie tot digitalisering. Binnenkort worden de thesissen gebundeld en uitgegeven. Heb je interesse in een exemplaar? Neem dan contact op met Christy Molhoek, programmamanager van het Executive Insurance Program: c.molhoek@nyenrode.nl.
Nieuwe editie


De voorbereiding voor de tweede editie is in volle gang, want deze start in januari 2023. Bekijk de opleidingspagina voor meer informatie over de verschillende modules, docenten, kosten en inschrijven.

 
 
 
Bron: Verbond van Verzekeraars
Geplaatst op 18-10-2022

< VorigeVolgende >


Share on: