Ernst Cazemier maakt overstap van HDI Global SE naar Raetsheren

Per 1 december maakt Ernst Cazemier de overstap van HDI Global SE naar Raetsheren. Cazemier is momenteel verantwoordelijk voor Distribution en heeft de afgelopen vijf jaar succesvol vorm gegeven aan de marktbenadering van HDI. Hij zal als Commercieel Directeur Bedrijven verantwoordelijk zijn voor het accountmanagement.


Sharon van Herel - Dam, Managing Director van HDI Global zegt over zijn vertrek het volgende: “Natuurlijk vinden wij het jammer dat Ernst ons gaat verlaten, maar we zijn ook heel trots. Het is een prachtige ontwikkelkans en de rol bij Raetsheren is Ernst op het lijf geschreven. Bovendien zijn we blij dat hij zich verder zal inzetten binnen onze branche én bij één van onze belangrijke distributiepartners. Kortom, we zetten onze samenwerking op een andere manier voort en het is hem van harte gegund.”

Rianne Baumann, CEO van Raetsheren van Orden vult aan: “De wereld van onze klanten verandert snel en ook Raetsheren zelf is in verandering. Dat maakt dat we voor de invulling van de rol van Commercieel Directeur Bedrijven op zoek zijn gegaan naar iemand die de impact van die veranderende wereld goed kan vertalen naar de manier waarop we de dienstverlening naar onze klanten vormgeven en daar ook een team in kan begeleiden. Ernst sluit daar bijzonder goed op aan. Niet alleen door de ervaringen en kwaliteiten die hij met zich meebrengt, maar ook door zijn verfrissende en uitdagende kijk op de toekomst. Ernst hebben we leren kennen als iemand die net een stapje verder gaat als het gaat om het challengen van the obvious. En dat is precies waarom we zo blij zijn dat Ernst deze rol gaat vervullen.”
Geplaatst op 11-10-2022

< VorigeVolgende >


Share on: