Harold Penninx als Vakgroepmanager Bouw & Infra naar Hanselman Groep

Ing. Harold Penninx (51) is met ingang van 1 oktober in dienst getreden bij Hanselman Groep B.V. als Manager van de vakgroep Bouw & Infra en Senior Schade-expert CAR/AVB.

Harold is al sinds 1999 werkzaam in het expertisevak en heeft bij meerdere gerenommeerde expertisebureaus kennis en ervaring opgedaan in bouw en aansprakelijkheid gerelateerde risico- en schadevraagstukken. Harold Penninx: “Met veel energie en zin kijk ik uit naar mijn nieuwe uitdaging bij Hanselman Groep. Na een warm ontvangst en mijn eerste paar dagen binnen de organisatie heb ik al een goede en positieve indruk gekregen van het bedrijf en mijn nieuwe collega’s. Ik ga er met alle vertrouwen vanuit dat ik samen met collega’s, mede managementleden en de directie een mooie, leerzame, leuke en uitdagende tijd tegemoet ga.”

 

Fred van der Zee, directeur Expertise en ProScan: “Wij zijn verheugd met de komst van Harold ter versterking van het team experts binnen onze vakgroep Bouw & Infra en als lid van het Management Team. Met zijn kennis, ervaring en netwerk in de bouw- en verzekeringsbranche versterken we wederom ons fundament en zijn we nog beter in staat onze positie te laten groeien en onze relaties optimaal te bedienen.”   

 

Geplaatst op 10-10-2022

Volgende >


Share on: