Instroomprogramma NIVRE expert personenschade OSR juridische opleidingen

Heb je bij OSR de leergang personenschade middelzwaar letsel gevolgd en wil je NIVRE Register Expert Personenschade worden? Schrijf je dan in voor het MZL-instroomprogramma NIVRE expert personenschade.

Dit is een programma dat alle onderdelen bevat uit de opleiding branche personenschade die niet in de leergang middelzwaar letsel voorkomen en waarmee je voldoet aan de vaktechnische opleidingseisen van het NIVRE. 

Speciaal voor MZL-alumni 
Met een OSR-MZL-diploma hoef je niet de gehele opleiding branche personenschade te volgen als je wilt doorgroeien tot NIVRE Register Expert Personenschade. Speciaal voor deze alumni heeft OSR, met goedkeuring van het NIVRE het zij-instroomprogramma ontwikkeld.

Het programma bestaat uit drie korte e-learningmodules, die aanvullend zijn op de theorie van de MZL leergang. Deze worden gevolgd in onze online leeromgeving. Daarnaast volg je nog negen één of tweedaagse verdiepingscursussen, in totaal gaat het om twaalf lesdagen.

OSR-MZL diploma
Op dit moment kan iedereen die in het bezit is van een OSR-MZL diploma het instroomprogramma volgen. Maar let op: vanaf 1 juli 2023 mag het diploma niet ouder zijn dan vijf jaar. Is jouw diploma ouder dan vijf jaar? Schrijf je dan vóór 1 juli 2023 in voor deze opleiding. Na die tijd moet je de gehele opleiding branche personenschade volgen om te voldoen aan de vaktechnische opleidingseisen om NIVRE Register Expert Personenschade te worden.
Kijk voor het volledige overzicht van de eisen waar je aan moet voldoen op de website van het NIVRE.

Meer informatie over het instroomprogramma vind je op de website.

Opleiding branche personenschade
Ben je niet in het bezit van een OSR-MZL diploma? Geen zorgen. Je kunt je ook gewoon inschrijven voor de gehele opleiding branche personenschade. Daarmee voldoe je alsnog aan de vaktechnische opleidingseisen die het NIVRE stelt. 
Geplaatst op 10-10-2022

< VorigeVolgende >


Share on: