Morgen verschijnt de nieuwe editie van het SCHADE magazine

Morgen verschijnt de nieuwe editie van het SCHADE magazine. Hierin staan interviews met o.a. de personenschade afdeling van McLarens, Inge Wetzer over kennis van cybersecurity, David Dickson directeur van Superscript, keurmerk Pentesten, nieuwe divisie Sedgwick Werk & Welzijn, afscheid van Francie Peters binnen het Nivre en meer interessante artikelen. Neem nu een abonnement en ontvang ook dit nummer.

Nu je hier bent
Wij zijn er voor iedereen die zich betrokken voelt bij de schadebranche. Wil jij ook graag op de hoogte blijven van wat er speelt en wat dat voor jou of je bedrijf kan betekenen?

Ons redactie team is de oren en ogen van de branche en altijd op zoek naar nieuws. Hierdoor zijn wij in staat interessante ontwikkelingen en actualiteiten onder de aandacht te brengen. Op SCHADE magazine kun je rekenen!

Nog geen abonnement? 
Steun ons door ook een abonnement af te sluiten en ontvang ook nog dit nummer. Zo blijft u op de hoogte van al het schade gerelateerde nieuws.

Of mail je aanvraag naar:
NIVRE leden: secretariaat@nivre.nl
SCHADE magazine: info@schade-magazine.nl

Wij stellen je abonement enorm op prijs.

Ontwikkelingen
Zijn er interessante ontwikkelingen of transfers binnen je bedrijf? Neem dan contact op met redactie@schade-magazine.nl.
Geplaatst op 25-10-2022